sZIASZTOK.
MEGOLDOTTAM.....
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
aMATŐR, K..VA JÓ EZ A TELEFON, HA TÉNYLEG ÉRDEKEL, 70E FT-ÉRT VIHETED...::))
sZIASZTOK.
MEGOLDOTTAM.....
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
aMATŐR, K..VA JÓ EZ A TELEFON, HA TÉNYLEG ÉRDEKEL, 70E FT-ÉRT VIHETED...::))
ez jó :)))
ha tudsz ennyiért, azonnal szólj, mert vennék egy raklappal....))
Hát, a t@k@m a ebbe a telefonba......minek egy parasztnak zongora?
:))))))))))
Köszönöm, de nem tudom valamiért alapértelmezett levelező programnak az Outlookot beállítani........pedig azt használom.....
link?
megnéztem kicsi. Igazóból olyan lenne jó, amin a telefon bill. az elején is rajta van, de van teljes billentyűzete....
Akkor SE xperia mini. Annak van olyan változata, amelyiknek van teljes qwerty billentyűzete. +érintő+android. Mi is kellett még? Ja és 60 valahány ezer.
Ja ebben egyetértünk 100k-t nem adnék egy telefonért, nálam is ott van a lélektani határ
Én pont a sok pénzt nem akarok érte adni.
A márkás 100 E Ft-os napszemüvegen is ugyanolyan jól keresztul tudok menni autóval mint a 15 E Ft-oson.
A drága gép is leeshet az asztalról, kicsúszhat a zsebemből......
Szóval nálam a határ valahol 60 e Ft. wifi, 3 g és hogy modemként tudjam használni alapkövetelmény. Az érintő képernyőt meg lásd lejjebb...
Szerintem nem egyről beszélünk.
Én tudok 10 ujjal vakon írni. Tudok számológépen vakon számolni.
Persze ehhez az kell, hogy a tájékozódási pont rajta legyen a billenytyűzeten, vagy a számokon.
Az érintőképernyősre ragasszak 1 vagy 2 pöttyöt?
:DDD
Ha már sok pénzt adok ki egy telefonért, akkor az legyen 'okos'.
A Nokia által erőltetett S60 platform szerintem halott, hosszútávon biztos. Nokia E71-et használtam egy évig: sokat markol - keveset fog.
Nagyon nem voltam megelégedve vele, pedig szinte minden volt benne (GPS, wifi, stb).
Dehogynem... Nekem egy HTC van, meglepően jól megy. A Nokia E71 után kicsit szokatlan volt, de elégedett vagyok vele.
Remote Desktop Protocol. Van valahol (otthon, felhőben) egy szervered és ezzel eléred, majdnem olyan, mintha előtte ülnél.
(a VPS-edet is szerintem ezzel éred el)
Mi az az rdp?
érintő képernyős nem jó, mert vezetés közben nem tudok netezni meg irni... :(
Ha lenne érintőképernyőd, lenne értelme az RDP-nek és akkor bárhonnan kezelheted a VPS-ed :)
Egyébkény Sony Ericsson X1 lenne a tutti