ennyire ne legyél negatív! azért váltak le, mert a mostani szolgáltatás színvonala botrányos. nmfizetők nyilván vannak és lesznek is, de nm hiszem, h ez tömegessé válna.
ennyire ne legyél negatív! azért váltak le, mert a mostani szolgáltatás színvonala botrányos. nmfizetők nyilván vannak és lesznek is, de nm hiszem, h ez tömegessé válna.
Nagyon pesszimista hangulatban vagyok ma. Így az jutott eszembe, hogy mi van ha a román lakosság, aki már levált a rednszerről, azért vált le, mert halál csórók. Kicsit visszakapcsolják magukat, hogy ne fázzanak a télen, aztán amikor fizetni kell, akkor azt mondják, hogy nem fizetik ki a számlát...
hát ez az.
na én lépek, remélem záróra beöntik oszt kapok lentebb is egy pár darabocskát :)
Franc se tudja, de feltűnő az "eladnám alig használt 1000-2000-3000 db körüli RFV pakkomat készpénzért" biznisz. :D
az is lehet hogy az alapok adogatják egymás között? :S
Olyan, mintha pakk átadás lenne, mert szinte némelyik nem látszik a könyvben, csak a kötéslistán.
Volt még néhány nagyobb kötés megint.
25k ból 10k-t mostanság kötöttek így blokkban
Igen, beállt, majd alig 1-2 másodperccel később már meg is kapta a magáét.
Akkor venni állt be? Azt hittem vmi könyvön kivüli ügylet.
7800-on ez mi volt?
Megjelent kb. 3800 db, abban a pillanatban rá is borították.
Most fogadni mernék, hogy zárásra visszahúzzák legalább 7950-ig.
hát ha a 8190-es vételemből kalkulálok egy nem várt nem klasszikus matgab faktort, akkor elvileg 7371-ig fog esni- ne adj isten!
7400 elvileg (lelki) támasz (is).
Lehet, pofátlan leszek és beállok arra a környékre. :)
Elindult a limbó hintó, lehet fogni 80-90 pontot körönként. :)
Eladói oldalon a 150-300 db-os pakk, mind egy tételből áll. Gondolom, nem ugyanazé lehet... Ááá... :)
egy páran realizáltak, egy bennfentes kitárazása nem így néz ki... mindenesetre bejelentésig nem adok egy darabot sem, csak veszek... remélem nem szívom meg :S
Ha már minden kisbüfi elhiszi, hogy innen a határ a csillagos ég, akkor jön a menetrendszerű szivatás :) Jól eljátszanak vele ma...
szerk: szerintem ilyenkor venni kell, de én a 64xx-56xx-os esést is végigvettem :))
A kis szemét gyűjti még mindig, bárki is legyen az, csak bekeményített.