Megjött az öntés menetrend szerint 7900-ig.
Ha minden igaz, akkor most jön majd az, hogy kiveszik 8000-ig kb. 1 órán belül.
Megjött az öntés menetrend szerint 7900-ig.
Ha minden igaz, akkor most jön majd az, hogy kiveszik 8000-ig kb. 1 órán belül.
Ügyes.
Nem lennék meglepve, ha a vevő egyben eladó is lenne. Beönti, a kicsik megpakolják az eladói oldalt, amit utána szépen 8000-ig vagy 7950-ig kivesz.
Na megvolt a szunya és az ebéd is, itt van újra a 8k, eddig semmi különös nincs a mai napban, kis megnyugvás, aztán jöhetnek az újabb hírek...
lehet hogy ma is matgab adogatja, igy tesztelve a vasarlo erot :)
Egy kis korrekció, pihi ráférne, túl sokat ment egyhuzamban.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, de én meg inkább alszok egyet, nehogy véletlenül kistoppoljam magam :))
az igaz, h nm néz ki jól a könyv, 7800 meglehet. megyek is inkább dolgozni :)
a marosi hírig úsem adok el.
MENEKÜLÉS :D
azért az öntés nm itt kezdődik, -1%-nál.
Csak két minipakk, ez fedezi az otp longom nem túl fényes jövőképét :))
Grat! :)
Én is szemeztem vele, egy ideig volt 7898-ért is, de nem vettem bele. Kicsit lejjebb várom ennyi futás után.
Vétel 7900-en :) 8k-t még meg kellene nézni ma, bár kicsit sok lett az eladó...
Hát ha belegondolok, hogy az élelmesek 5-6 hónapon keresztül szinte változatlan árfolyamon gyűjtögethették, akkor valahol akadhat néhány eladó pakk a padláson. Tegnap és pénteken nagyon likvid volt a papír brutál forgalommal, am a felfügg utáni és a tegnap reggeli felhúzás utáni részben az eladók aktívabbak voltak.
8000-en ez most tömés szvsz.
Kikapták a 8000-es pakkot, máris feltöltötték egy még nagyobb pakkal.
Én is beálltam tegnap, de nem kaptam. :-/
Hátha majd ma.
keddig lehet pályázni, szerdán lesz a tender, vszínű eredmény is. szept 17-én lesz a közgyűlés, amin döntenek a kötvényprogramról, vagyis a finanszírozásról. mivel ezt nagyban befolyásolja a székelyföldi eredmény, logikusabbnak tűnik a korábbi időpont.
(Zilahra is szept. közepét mondtak, aztán múlt 7en kijött a hír. )
így legyen, mert ma Én is belevettem, még pénteken akartam venni, csak kíváncsi voltam, hogy lesz-e nagyobb öntés, de sajna nem volt, remélem nem is lesz :)
más:
a marosvásárhelyi bejelentés mikor lesz? mert ahogy olvasom szeptember közepe lett megadva, hogy eldől ki nyeri a pályázatot, de ellenben sokan a hét közepéről beszélnek :S