7,49 euro kint
Lassan kész a fej... (már ha fordított fej-váll lesz belőle idővel, egyelőre nagyon annak néz ki).
2150 volt itthon eddig ma a max.
7,49 euro kint
Lassan kész a fej... (már ha fordított fej-váll lesz belőle idővel, egyelőre nagyon annak néz ki).
2150 volt itthon eddig ma a max.
Ne kezdjük el sorolni a rémtörténeteinket :)) De azért elrettentésül: full tőke plusz tőkeáttét vétel az első eco kör legvégén abszolút a napi csúcsom 110 tájékán, elvitte a teljes 62-10x nyerőt...
Orcora viszatérve nem kaptam 1980, 90 majd 2010-en sem, tanulság legközelebb piacin kell venni...
Nem tudom, csak meresztettem a szemem...
És tele volt 189 db-os tételekkel.
http://www.boursier.com/vals/transac.asp?code=LU0122624777&from=FR&tr=1
Ismerős érzés és tapasztalat egészen a csúcson való belevételig :))
Azt a betyár mindenit neki!
Kint egyben kivették a könyvet felső limitig!!!!!
Ha ez a cég nem megy csődbe, és úgy néz ki, hogy túlélte a kritikus időszakot, főleg, ha ezt a nagy munkát folytathatja, akkor jönni fog a Hibaz által írt szigetforduló (4500Ft) is előbb-utóbb.
Bízzunk benne, hogy ma lesz hír, és nem azért nincs, mert valami gáz van.
Szerk: kint egyébként most is kikaptak 10millányi (Ft) adagot...
Sok minden lehet... ráadásul Orco nem arról híres, hogy tájékoztassa időben a befektetőket :)
Úgy tűnik továbbra is, hogy külföldön veszik a részvényeket.
Ha nagyon-nagyon pozitív akarok lenni, akkor azt is gondolhatnám mögé, hogy tudják már a jó hírt, csak addig nem akarják kiadni, amíg bennfentesek nem vették tele magukat. Bár így lenne :)
viszont ha szept.3-ra ígértek hírt, akkor miért nem tudni szept.5.-én?
jaja, csak általában mindíg annyira óvatos vagyok, hogy végig nézem az emelkedést, mondván már úgyis lekéstem, aztán ki tudja hol a vége. Remélem még van benne valami és nem a csúcson sikerült beszállnom.
Hát ez 1400-ról indult, szóval lehet benne bármikor egy jelentősebb korrekció.. ha pl. az a hír jönne, hogy még sem döntöttek az építési eng. kiadásáról. Úgyhogy óvatosan!
Fene sem tudja......végletekben tud csak gondolkodni ez a részvény...
A bevezetéskor is az volt, meg mostanában is......
köszönöm a választ. Jól jönne egy jó hír, és egy jó széria is.
Kint megint kezdenek jelentősebb pakkok (5m Ft-os) tulajt cserélni!
Azért az a fordított fel-váll simán meglehet még. Ez esetben valahol 2250 körül lehet a teteje.
Zlota hír megadja majd az egyértelmű irányt.
Szeptember 3-ra ígérték, hogy lesz döntés az építési engedély újbóli kiadásáról. (Zlota 44 projekt - ezt a hírt várjuk)
Úgy tudom, hogy az építkezés finanszírozásához megvan a pénz.