8500-hez hír kell sztem, bár az ilyen kijelentésekkel óvatosan kell bánni mostanában.
8000-nél most van kis vagdalkozás, + vki most rakosgat 5k-t ide-oda a könyvben. az előbb 8100-on állt.
8500-hez hír kell sztem, bár az ilyen kijelentésekkel óvatosan kell bánni mostanában.
8000-nél most van kis vagdalkozás, + vki most rakosgat 5k-t ide-oda a könyvben. az előbb 8100-on állt.
önmagában ez jó hír, hogy valaki ennyire tudatosan vásárol, mert ez azt jelenti, hogy még jelentős mennyiséget akar venni.
Holnap 8250? vagy 8500?
mondtam, hogy mára 8000 a limit. Nem akarják ész nélkül tépni...
Adom-veszem egész nap :)) 7800-on reggel, kétszer 8k-n - ezek mind eladva 8100-on, aztán újra 8k-n, meg 7900-en is, ezek még megvannak...
2 éve én is vettem 6600-on, pár nappal a zuhé előtt. bár az átlagom akkor is jóval lejjebb volt.
Wazzeg ezt a részvényt nagyon érzem.
Anno 3615-ön vettem +15%-on. Már aznap fordult és ment vissza 3000-ig. Aztán a múltkori borítás előtt is az abszolút csúcson vettem 6452-ön, pénteken a minimumon adtam el 7650-en egy csomót, ma meg a napi maxot állítottam be 8190-es vételemmel...
Tiszta Rába feeling anno, mikor 2800-nál beszálltam, igaz ott utána 2200-2500 között napon belül játszotta el velem ezt a +-15%-ot oda vissza...!
Hopp, egy nagyobb borítás.
Pont filóztam, hogy veszek 8000-ért.
itt azért dobálnak már nagyobb tételeket. kiváncsi vok, szerdán tleg kiderül-e a másik tender eredménye.
aki hosszabb távon gondolkodik, annak nm számít -5%, de -10% sem. pl. emlékeztek az OTP beszállására? szépen elment az árfolyam 3200 környékére, aztán utána le 2800-ra. na ott nekem is megvolt a -10%. nm esett jól, de tudtam, h többet fog érni a papír. és nézd meg most hol tartunk.
mondjuk az igaz, h az ottani szintekről könnyebb volt elhinni a duplázást, mint innen, tehát sokkal jobb volt a kockázat/hozam arány.
rövid távú vételt egyébként pont most kéne megjátszani, ha bejön Marosvásárhely, újabb limit lesz. ha nm, akkor esés - igazi speki vétel :)
Így van, nem a cég értéke a kérdéses, hanem hogy meddig mehet még legalább egy minimális korrekció nélkül, a lemaradók közül senki sem szeretne pont egy 5-10%-os visszateszt előtt beszállni... Nekem elég volt egyszer átélni a 6300-as vételemmel az 56xx-re esést :)) Ha meglenne még az a pakk...
Nem árfolyamban. Az RFV a BÉT egyik nagy gyöngyszeme, én mindössze várnék egy kis korrekciót bő 2000 pont emelkedés után.
az a baj, h csak árfolyamban gondolkoztok, a mögöttes dolgokat pedig nm értékelitek megfelelően. vessétek össze a nyár eleji számokat (várható árbevétel, ebitda, nyereség) a mostaniakkal.
amúgy egyik haveromnak tanácsoltam még a jegyzés környékén, h vegyen. meg is tette, de 4k körül realizált, mondván h sokat ment már...
ha a mostani vételemet is követni fogja egy 10%-os korrekció, akkor azért mérges leszek, mert ez nem klasszikus faktor hatás lenne, tehát nem kéne zopatódjak!
Tudom, hogy ebben a cégben dolgoznak, nem úgy, mint a tolvajpapíroknál.
Engem egyelőre az zavar, hogy sokat ment és korrekció nincs.
Lehet élesítetted a faktort az új vétellel?
(Az eladás utáni emelkedés is megvolt)
úgy látom ma a nagy vevőnknek 8000-es limitárfolyamot mondtak.
A felett sztem kicsik vettek inkább, mint én is.
A lufinak üres a belseje. Ennek a cégnek meg fundamentális növekedés adja az árfolyam emelkedés támaszát.
Nem spekuláció.
Van néhány kockázat, pl a robbanásszerűen növekvő cégek esetében a fínanszírozási hiány, a gyors kiépülés miatt az esetleges szervezeti korlátok, de remélem ezeket megoldják, mert profinak néznek ki.