Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: Németek

#308607 matgab Előzmény: #308596

Hát ez nagyon komoly...

Hülyék ezek a németek, ha nem fizetttek volna egy kanyit sem, akkor sem szólt volna senki semmit...

Bezzeg ők nem perelhették a terrorbombázások miatt az USA-t, vagy a briteket.

Sem a Ruszkikat a 40 év NDK-s megszállásért.

Meg mi sem pereltük be a Szovjetuniót, amiért 1955-ben nem hagyták el Magyarországot, meg a többi kreált államot azért, mert nem tartják be a trianoni előírásokat a kisebbségek vonatkozásában azóta sem...

Re: ááá, brutális :(((

#299323 GáborGábor Előzmény: #299321

Gyakorlatilag, Eger sincs messzebb ...

Most mennem kell. Este leszek egy kis vitára kapható ...

#299137 Ibiza Előzmény: #298955

defenzív=védelmi, védekező

nem kell bedőlni mindennek.. mint pl intelligens mosópor

én 3-9óránál fogtam világ életemben a kormányt,mert az van tengelyben.. miközben a "szakértők" 10-2órát javasoltak..most már ők is a 9-3órát

1200es ladákkal tanultam vezetni..hátsókerék hajtás..nyárigumi..nincs szervókormány..

aki tud vezetni az élvezi a vezetést.. nem csak feszülten várja a váratlan eseményt..

de szerintemmár kiveséztük a témát..nem értünk egyet..mint rendszerint..

nem mondtad meg hol a tifelétek..Mezőkövesd tán ,)

#298955 GáborGábor Előzmény: #298871

A vidéki bringás nem arról ismerszik meg, hogy ganajos gumicsizmában, részegen, felmálházva, kutya kiséretében teker, sötétben kivilágítatlanul ...

;)

Érdekes fogalmakat kreálsz : "normál vezetés", "aktív vezetés" ...

Én lennék gyerekes?

:)

Felkészülten, előrelátóan kell fogadni a váratlan helyzeteket és folyamatosan tudatában kell lenniünk a körülöttünk zajló eseményeknek.

Számomra, ez jelenti a defenzív vezetést.

#298871 Ibiza Előzmény: #298862

ne gyerekeskedj.. kb 150 településre jártam dolgozni..most valamennyivel kevesebb de szelem az országot keresztbe kasul.. láttam éjjel kivilágítatlan bringást csutka részegen esőben 2gázpalackkal mellette kutya..ja és sáros gumicsizmában tekert..nem tudsz meglepni

merre van a felétek?

amit leírsz az a normál vezetés.. amit én vázoltam az a defenzív..amit én használok azt talán az aktív vezetés..olyan mint a jó taxis.. sztem..de te tudod jobban biztos..

#298862 GáborGábor Előzmény: #298820

Szerintem vegyél néhány órát valamelyik - valóban jó - autós iskolában. A defenzív vezetés fogalma nem a "nyuszi ül a volánnál" címszó mellett szerepel, hanem az "odafigyelek a környezetemre és rugalmasan beleolvadok" c. mellett - amihez hasonlót te is írtál.

Szerinted (főként) déli országokban miért nincs annyi gjm-re vonatkozó szabályozó tábla?

Gyere vidékre bátran! Felénk, meg lehet tanulni rendesen, a kerékpáros a valódi úr az utakon. Gyakran szabálytalanok és rengetegen vannak nyáron. Gondolom, még nem voltál olyan forgalomban, ahol kerékpárosoktól, kismotorosoktól nem látod az utca egyik oldalát sem. No, ez nem olyan, de az egyszerü magyar vezető részére legalábbis meghökkentő lehet ...

;)

#298820 Ibiza Előzmény: #298817

mellesleg az alább leírt defenzív vezetéssel veszélybe sodrod magad..hiszen sokan eléd mennek.. agresszívok ráddudálnak szűken eléd vágnak..te meg nagyot fékezel akkor hátulról kaphatsz egyet..

vannak ismerőseim akik így vezetnek..nekik egy komoly tortúra a vezetés..stresszes munkával teli..

nekem szórakozás..nem volt még olyan hosszú út amin elfáradtam volna.. a legtöbb 1380km volt amit egyszuszra egyedül.. csak tankolásra álltam meg..