45.
Igaz, mit is feltételezek én? hisz erről híres egy ország vagyunk mi ;)
Á, ugyan! Becsületes emberek dolgoznak minden hivatal élén.
nekem az a abajom, a PSZÁF-al, hogy kilóra meglehet őket venni! :(
PSZÁF-nek hány napja van vizsgálódni?
persze.
Tulajdonképpen mitszeretnél:
A könyvet mélyebben látni, akkor bróker kell. Ha nem napizol akkor is jó a bróker, de akár otthon is be lehet vinni az ajánlatokat.
At iphone mihez kell? Utcai fülkéből is fel lehet a brókert hivni. Késleltetett adatokra meg jó a normál tescos mobil is.
Ha viszont ennyire gyorsan akarsz reagálni akkor minek a bróker?
Nem igen hiszem, hogy fel fog hívni, hogy 5 perc múlva indul a rally valamelyik irányba, kéretik felszállni...
:DDD
Néhány szempont:
- kell-e hitel a kereskedéshez (tőkeáttét)
- akarsz-e napon t úl shortolni részvényeket
- szükséged van-e indire
- akarsz-e egyszerre tp és sl megbízást adni. (ekkor külföldi broki kell)
- mivel akarsz kereskedni és milyen piacon
persze.
Tulajdonképpen mitszeretnél:
A könyvet mélyebben látni, akkor bróker kell. Ha nem napizol akkor is jó a bróker, de akár otthon is be lehet vinni az ajánlatokat.
At iphone mihez kell? Utcai fülkéből is fel lehet a brókert hivni. Késleltetett adatokra meg jó a normál tescos mobil is.
Ha viszont ennyire gyorsan akarsz reagálni akkor minek a bróker?
Nem igen hiszem, hogy fel fog hívni, hogy 5 perc múlva indul a rally valamelyik irányba, kéretik felszállni...
:DDD
Néhány szempont:
- kell-e hitel a kereskedéshez (tőkeáttét)
- akarsz-e napon t úl shortolni részvényeket
- szükséged van-e indire
- akarsz-e egyszerre tp és sl megbízást adni. (ekkor külföldi broki kell)
- mivel akarsz kereskedni és milyen piacon
Többieknek valami vélemény? equilor, concorde esetleg iPhone appel felvértezett random capital? tapasztalatok? vélemények?
Eddig mindig a bankomon keresztül kereskedtem értékpapírokkal (MKB). Szeretnék váltani egy brokerházra. Nem napi szinten kereskedek, akkor veszek ha valami megtetszik és rögtön "beállítom" az eladási limiteket..
Olyan kéne, hogy lehessen lehetőségem csak felhívni a brókert és megmondani neki, hogy adjon vegyen... tudom túl sok filmet néztem:D de a kérdés azért áll! melyik társaságra érdemes váltani? nem nagy összegekkel... milló körüliekkel
Köszi a választ előre is expertek
a petiben nincs, de a superequitas terminálban van
elég primitív, kérdés, h mire akarod használni
Én nem kaptam még, de ha kapok, akkor én is lépek innen, szerintem magyar piacról is, elég a forex, usa index
Eltelt pár nap, most már megszokta a szemem ezeket a csicsás színeket PETI-ben.
Kár, hogy nincs benne historikus grafikon, mint a "matyizós" banknál. Eddig mindenesetre teljes mértékben elégedett vagyok vele.