Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#298723 Ibiza Előzmény: #298705

én baromságokat írtam..nem te vagy barom. és általában...

http://www.orbanviktor.hu/attachment/0009/8957_ov_20100614_vagynyil.pdf

olvasgasd a milliárdokat.. de a megjegyzés rovatokat se hagyd ki..pl 50 évre átengedve a használati jog..

saját nevén és vállalja.. nem strómanhegyek..mutyi offshore..

de mondtam nem érdekel..

a szimpla ember simán beszopja..sokan már úgy emlékeznek orbán hazudott és az öszödi beszéd is róla szólt.. dolgoznak az elvtársak.. mikroméretű fehér vagy átlátszó mszp-s logó..sárga háttér és nyakkendő.. fehér ing (ami a bogáragyúnál a tisztaság és az úri mivolt szinonímája)

Jön a 16 százalékos, egykulcsos szja

#298714 zeeh_

" A pénzügyi és strukturális reformok után, több részletben várható az "elsöprő erejű, radikális" adóreform - közölte Matolcsy György a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének rendezvényén . A költségvetési költekezést teljességgel kizárta a nemzetgazdasági miniszter, de a pénzpiaci eszközök bevetését kívánatosnak mondta.

"Jövőképünk egyszerűen arcátlan, mert arcátlanul optimista" - ezt Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter mondta a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének rendezvényén. Szerinte reális esély van arra, hogy Magyarország 2030-ra meghaladja az Európai Unió átlagos fejlettségét és fogyasztási szintjét.

Ehhez az idei pénzügyi stabilizációt követően reformok sorát ígérte a miniszter. Mint mondta, 2013-tól várják az újabb fenntartható és globális növekedést, amihez Magyarországnak is meg kell tennie a szükséges lépéseket. A fiskális élénkítésnek, a költségvetési hiányt növelő költekezésnek a lehetőségét azonban teljességgel kizárta. A monetáris élénkítést, a pénzpiaci eszközök bevetését ugyanakkor Matolcsy lehetségesnek tartja, ám a Magyar Nemzeti Bank ehhez nem partner.

A miniszter megítélése szerint a költségvetésben 300 milliárd forintnyi "fekete lyukat" örököltek az előző kormánytól. Ezért volt szükség a GDP 1,3 százalékát kitevő konszolidációs programra az Orbán-kormány első intézkedéssorozatának keretében. Magyarország így tudja tartani idén a 3,8 százalékos államháztartási hiányt.

A magyar államadósságnak egyenletes lejárata van, és így finanszírozható is - mondta a miniszter, és határozottan visszautasította, hogy Görögországgal vagy Ukrajnával hasonlítsák össze Magyarországot. A kötvénykibocsátások is azt bizonyítják, hogy visszatért a pénzpiacok bizalma Magyarország iránt. A magas államadósság az, ami az országot a világ 11 legsebezhetőbb országa közé taszítja.

Magyarország ezért nem kér kölcsönt a Nemzetközi Valutaalaptól, a magyar kormány nem kíván kötni új kölcsönszerződést, a szükséges 3 ezer milliárdnyi kötvénykibocsátást a pénzpiacokon kell megvalósítani. Az IMF ennek ellenére stratégiai partner marad.

2011 első félévében pénzügyi reformokat hajtanak végre, 2011 és 2012 között pedig erőteljes strukturális reformok lesznek, és jönnek az adóreformok is. Augusztus 6-áig minden magyar adófizető átlagosan az államnak dolgozik, minden jövedelem adó lesz. "Elsöprő erejű, radikális adóreformra van szükség" - mondta a miniszter. A kormány bevezeti a 16 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadót, várhatóan több részletben."

Erőteljes struktúrális reform. Kíváncsi leszek, mit értene alatta, de remélem, hozzányúlnak végre olyan dolgokhoz, amikhez eddig senki nem mert. Az látszik, hogy a választás miatt egyértelmű kivárás zajlik.

Mondjuk, nálunk tuti nem nyer a Fidesz, max. a polgármester dupláz. Állati gyenge jelöltlistát hoztak össze, nem is értem őket, hogy mit várnak ezektől az emberektől.

Ehhez képest lett egy elég erős Jobbik lista és egy elég erős "független" lista (párt szimpátiájukat nem tudom hová tenni), no meg az álszent szoci álfüggetlenek is próbálkoznak, de ők csak egy fél listával, mert nem jött nekik össze elég ember.

Re: Schmitt Pál létrehozta a Schmitt Pál érdemérmet

#298710 zeeh_ Előzmény: #298636

Ügyes ez a Pali.

Budapesten mintha szégyellné a szocik összes jelöltje a pártot. Vagy egyáltalán nincs rajta a plakáton az MSZ(M)P felirat (lásd XX. kerület Szabados Ákos polgármester plakátjai és lapja az elmúlt 4 év eredményeiről, de az is úgy kiadva, mintha azt az önkormányzat adta volna ki és nem a párt, a pártjáról ebben sincs egy szó sem, http://mszp.hu/tagok/szabados-akos) vagy olyan mikro betűkkel van rajta, hogy ha az ember észre is venné, elsőre azt hihetné, hogy rá szarta egy légy.

#298705 wizes Előzmény: #298656

Talán ha befáradnál a megfelelő helyre és megnéznéd az OV család vagyon nyilatkozatát és nem barmoznál a tények ismerete nélkül, pláne azt figyelembe véve, hogy más a topiktárs és más a közszereplő.

Vili?

Ott biza megleléd az ingatlanok megnevezését is.

Elárúnnád mibű lett politikusi érája alatt milliárdos vagyona?

Csak a Cinege utcai ház többszáz milla.

Hány Nokiás doboz is?

Tudom: ne mi nyerjük a legtöbbet!

#298656 Ibiza Előzmény: #298632

áldolgok..én meg a baromságokat.. vállalkozó vagyok 88óta tudom mikor mi volt..

ja orbán milliárdos..1200lakása van..és elásva is milliárdok.. akit lehet beetetnek..etessenek..

én már meguntam csak időnként fáj a baromság...

Mesterházy örül, hogy ne…

#298642 Wall street

Mesterházy örül, hogy nem koncentrációs táborokról beszél a Jobbik

De ez még semmi. A videó második részében egy ritka nyálas LMP-sen szórakozhat a kedves olvasó, végül pedig Staudt Gábor jobbikos főpolgármester-jelölt fejti ki röviden véleményét a rendvédelmi telepekről és az azokon vélelmezhető etnikai arányokról.

http://kuruc.info/r/52/65269/

Az LMP az egy vicc párt, a maszopnak már rég fel kellett volna szívódniuk.

#298639 matgab Előzmény: #298632

Ez kb. olyan volt, mint amikor a Brian életében összeül a Palesztín ... front és felkiálltanak, hogy a rómaiak takarodjanak ki az országból, mert mi van itt egyáltalán a rómaiak miatt??

-Hát az utak...

- Jó, de az utakon kívül mit csináltak itt a rómaiak???

-... Hát csatornázást, tiszta vizet...

-Oké, oké, ezt nem tagadhatjuk, de az utakon, a csatornázáson és a tiszta vizen kívül mit adtak nekünk a rómaiak???

-...A közbiztonságot, ma már ki lehet menni az utcára...

És így tovább...

Tehát mit adott nekünk a Fidesz korszak 98-02 között??

- Hát letörték az inflációt...

- csökkentették a hiányt...

- Növelték a foglalkoztatottságot, csökkentették a munaknélküliséget...

- Segítették a kisvállalkozókat Széchenyi programmal,

- A termelőknek megoldották az orosz piac összeomlása után, hogy felvásárolják a készleteiket,

-közép EU legdinamikusabban fejlődő országainak egyikévé tettek...

- szociális problémákat orvosoltak...

- Jó jó de mit tett ezeken kívül velünk Orbán??? Milliárdos lett...Húhh mekkora bűn ez és bányákat vásárolt, és abból utakat épített nekünk...Igaz , hogy nem ő vágta át a szalagot, de sokat építettek -igaz sokkal olcsóbban , mint a szocik, de a profit az Orbán zsebébe került ( és nem a szocikéba)! Húú, tényleg, inkább dögöljünk meg együtt a szoci kormányzás alatt, mintsem ezt a rohadék Orbánt lássam ahogy (velünk együtt) gazdagodik, a franc a pofáját!

Amúgy meg a lopások kezdetéről eszedbe juttatnám a 98-as suttogó szoci propagandát:

"Szavazzon mindenki azért a szocikra, mert azok már szétlopták magukat, és nem fognak már annyit lopni, bezzeg, ha ezek a siheder fityeszesek kerülnek hatalomra, akkor ők újra fogják kezdeni a lopkodást és ellopnak mindenünket" Nem ismerős ugye? nem is hallottál ilyenről?

De elég csak megnézni néhány adatot:

Hány és milyen értékű privatizáció volt 94-98 között és mennyi 98 és 02 között??

És akkor még említsük meg, hogy pl. a BA amit a szocik néhány millió forintért eladtak , azt pl. az Orbánék visszavásárolták, és utána 400 millióért privatizálták már újra el a szocik...

Meg hasonlók.

Szemét Orbán, diktátor, eddig terjed egy szoci memóriája...

Igazán épületes szemléletmód!

Egy nehéz év tud igazán sikeres lenni. Tudod az átlag emberek úgy tudnak sikeresek lenni, ha sokat dolgoznak. Persze tudjuk a szociknak ez nem így van. A szociknak az a sikeres éve, ha nem kell semmit csinálniuk, csak lopnak egy jó nagyot és annak gyümölcsét élvezkedik el max 1 év alatt, mert előre ugye nem látnak, ezért félre nem tesznek...

Istenem , még hogy te nem vagy szoci! Lehet, hogy nem szavaztál soha rájuk, csak az agymosásukon mentél teljes mértékben keresztül!

Körülbelül annyira nem vagy te szoci, mint amennyire pénznyelő objektív a PF-en...És az objektivitás jegyében az egyik szemében a szálkát észreveszi, az ellenfélnél, még a gerendára is azt mondja, hogy az bizony nem szálka...!

#298632 wizes Előzmény: #298615

Mindenütt ezeket az áldolgokat hallom: lendület meg a hiány csökkent és az infla.

Ennyi?

OV lopását senki sem múlja felűl.

90 ben a segge kinn a gatyából ma milliádos, 40 ingatlana van, közte több nagyértékű, lakóháza többszáz millás.

Alapja? A székház ami 860 milla volt anno 92-ben az mai pénzen kb 20 mrd. Hány Nokiás doboz is?

Lett belőle pár dolomit bánya, - 98 után csak ebből vehettek az állami cégek milyen érdekes,-

Ha akkor ezt a ganyéságot megtorolják, akkor ma nincs ez a pofátlan lopás, de nem tették, hanem nekiálltak mások is lopni. Egymás tökét szorongatják.

Mai kijelentése aztán nesze semmi fogd meg jól:

Orbán: Nagyon nehéz, de sikeres évek következnek

Nagyon nehéz, de sikeres évek következnek Magyarország számára - erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a Fejér Megyei Hírlap szombati számában megjelenő interjúban.

Nekem az a sikeres ami nem nehéz!

#298615 Ibiza Előzmény: #298222

fidesz alatt volt lendület az országban..

a horni 33% inflációból.. ami átadáskor vagy 23 volt ebből csináltak 6,5%ot.. ezzel már lehet dolgozni..

fidesz alatt csökkent egyedül az államadósság..és a kasszában is volt pénz...

nem válaszként írtam neked..nem érdekel ki volt komi ki nem..

de utálom ha 8év birkaság után 3hónappal a választások után már számon kérnek.. eddig kilopták a szemüket és egy nagy pöcegödröt csináltak az országból..

Választási hírek

#298570 Netmaster

"Schmucknak csak kétezer cédula hiányzott"

http://index.hu/belfold/budapest/2010/09/03/schmucknak_csak_1700_cedula_hianyzott/

Nem Budapest csalogánya lesz a főpolgármester. Hüpp.

"A Jobbik több mint 33 ezret adott le"

http://index.hu/belfold/budapest/2010/09/03/a_jobbik_tobb_mint_33_ezret_adott_le/

"Leadta fővárosi ajánlószelvényeit az LMP"

http://index.hu/belfold/budapest/2010/09/03/leadta_fovarosi_ajanloszelvenyeit_az_lmp/

"Jávor: Az MSZP-nek és a Jobbiknak is érdeke az LMP jó szereplése"

http://index.hu/belfold/budapest/2010/09/03/javor_az_mszp-neik_es_a_jobbiknak_is_erdeke_az_lmp_jo_szereplese/

#298395 KawaBazsy Előzmény: #298365

Ok. Akkor a Fidesz-nek kell előteremteni (elkülöníteni a többi bevételből) azt a pénzt. Sztem azért érthető, amit ki akartam fejezni.

#298376 GáborGábor Előzmény: #298365

Az MSZP hibás döntése miatt az IMF, az éppen kormányzó párt hátsóját fogja rugdosni. A Fidesz meg, adók formájában a miénket, adófizetőkét ...

Csak a nézőpont más.

#298365 Sanguis Előzmény: #298245

Hogy írhatsz ilyen hülyeséget, hogy a FIDESZ fizet. A FIDESZ-t és az összes többi pártot mi tartjuk el. Az adófizetők pénzéből futja a nagy lózungokra.

Az LMP tolja a gyűjtést …

#298358 Netmaster

Az LMP tolja a gyűjtést az utolsó percekben is, kicsit későn jöttek rá, hogy mindent bele kell adni. :)

#298258 zeeh_ Előzmény: #298253

Volt egy csóka, aki javasolt egy alternatív nyomvonalat (völgyhíd mentest!), de amikor elkezdett pattogni, kirakták a GKM-ből. Még anno a kuruc és a hírtv is beszámolt róla.