Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#298875 blackmarket Előzmény: #298865

azt varnam en is de, ha 2930 at attori akkor sztem konnyen 30 fole mehet

ha igy lesz, akkor mar csak az a kerdes meddig mehet TA szerint 33 ig szabad az ut

mas, arany: azt is erdekes lesz, hogy aranyat mindenki eroteljesen felfele varja,

es most a rv piacok is felfele varjak

ketto egyutt ritkan megy egyutt, de nem kizart

nem masolsz be elemzest ubs tol?

Re: jen

#298726 Amatoregy Előzmény: #298721

Bocs, hogy ide irok, de itt van forgalom.

Megkérdeztem a brokercéget, de érdkes választ kaptam.

Az Ön által említett határidős energiahordozók lejáratával kapcsolatban általános szabály, hogy egy termék utoljára a határidő hónapját megelőző hónap utolsó kereskedési napján köthető. Például a szeptemberi határidős földgáz (#QGU0) már nem köthető, mivel a határideje lejárt. Pillanatnyilag az októberi határidős termék (#QGV0) kereskedhető. Nyitott pozíció esetén, ha a határidős termék lejár, az Admiral Markets automatikusan zárja a pozíciót az adott határidős termék utolsó kereskedési napján a MetaTrader órája szerint (GMT Londoni idő) 19:30-kor.

Ezzel szemben a honlapon:

gáz: #QGQ0

24 hours except for 22.15-23.00 GMT, from Mon 0.00 GMT to Fri 19.30 GMT. Contact month: current and next month. Expiry date: 6 trading days prior to the first calendar day of contract month, expires at 19.30 GMT

Olaj:#QMQ0

24 hours except for 22.15-23.00 GMT, from Mon 0.00 GMT to Fri 19.30 GMT. Contact month: current and next month. Expiry date: third bus.day prior to 25th calendar day of prev.month (if 25th calendar day of prev.month is a non-bus.day, third bus.day prior to last bus.day preceding 25th calendar day of prev.month), expires at 19.30 GMT

Nekem valahogy nem az jön le amit irtak.

Hogy is kell akkor számolni?

http://www.admiralmarkets.hu/trader/cspecs/

jen

#298720 Sanguis

And now for something completely different

On a side note, an interesting article out earlier today about Japan and the idea that the odds of intervention are lower than the market previously estimated because of US opposition to the idea. Here's the link to the article on Bloomberg.

http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/japan-said-to-view-likely-american-opposition-as-yen-intervention-obstacle.html

http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/japan-said-to-view-likely-american-opposition-as-yen-intervention-obstacle.html

Re: nfp

#298657 Sanguis Előzmény: #298647

:D

Én nem viszek át semmit hétfőre. Sunyin, USA szokás szerint, kúszik fel az euró. 1,293 felett újra nekimehet az 1,33-as szinteknek, bár kétlem. Jövő héten már forgalom is lesz valószínűleg.

#298647 Amatoregy Előzmény: #298582

Te meg a motyogás? :DDD

Nem nagyon volt időm 16 körül, csak bedobáltam néhány pozit R3 környékén shortra. Ebből a cadjpy 50 pip nyerő lett a többi egyelőre nem aktív. 22-kor ezek törlődnek is....

Illetve most látom lett egy usdcad longom..

Sziasztok! Nem voltam gé…

#298641 Roller

Sziasztok! Nem voltam gép közelben,látom mindenki pörgött! Nagyon nem bánom,mert usdcad(1,066) shortom szépen menetel és az usdchf(1,0074) long is. :)))

Ez a ráépítés még nem megy sajnos.

Eurjpy törte a trend vonalat felfelé.(h1,h4)Egy csökkenő háromszögben volt.Ebben még nem vagyok jártas,de gondolom ez longot jelentene és egy szép dupla alj is lett.

#298634 blackmarket Előzmény: #298611

jen , chf shortaim vannak

ugy ertettem hogy jobb volt nem ki-be ugralni, a pozikbol

eurchf, usdjen, es fontjen shortokat meg nyitottam fent a ket adat kozott de mar csak kicsiket mert van eleg

#298609 blackmarket Előzmény: #298596

mindenesetre a bamasolt commenteket ha van ido bemasolhatnad, tovabbra is

koszonettel vennem

alapjaban TA ra kereskedek de szretek egy 10% szeletet a hirekre is hagyni

meg a nyelvet sem art fejleszteni

#298596 Sanguis Előzmény: #298588

Jól mutatnak a számok, amíg mögéjük nem nézel. Akkor már nem annyira. További költségvetési kiadások, ami tovább növeli az USA államadósságot, de gazdasági fellendítő hatása nincs.

#298585 Sanguis Előzmény: #298568

17K-val nőtt az ideiglenes irodai munka, és 28K-val az egészségügyi dolgozók. Ez nem a termelés növekedéséről, és a gazdaság fellendüléséről szól.