Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Sziasztok, én is tulaj …

#298810 Micimaci

Sziasztok,

én is tulaj lettem az RFV-ben, gondolkodom most, hogy esetleg kicsit drágán? 7800-ért sikerült vennem.

Vélemények?

Re: nincs cím

#298709 zeeh_ Előzmény: #298690

Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Szépen ment a papír, 8000. :-O Nem semmi. Azért egy egészséges korrekció ráférne már tényleg, túl sokat ment egyszerre. Viszont, ha Marosvásárhely is nyerő, ez a 8k is olcsónak fog tűnni. Ha így megy tovább, matgab 10k-s célára hamarabb eljöhet, mint gondoltam.

Nem tudom sírjak vagy ne…

#298690 Scipio

Nem tudom sírjak vagy nevessek, tegnap volt 2 köröm 7150-7200 vétel 7300 eladással, a 3. nem jött be 7200-on zárt így megmaradt az utolsó két, 7206 átlagú vételem. Reggel el akartam adni már nyitóban 7300-on de áramszünet lett :))

Azonban 16h-ig meg sem jött így csak 7740-es átlaggal tudtam eladni, ami elég messze van a napi csúcstól :((

Viszont reggel 7300-on kiszórtam volna, ha 15h előtt már van áram akkor is beraktam volna 7500 körülre, szóval így nézve még mindig jó jártam :)) Aztán hétfőn lehet, hogy fogom a fejem...

Záróban nem volt nagy pa…

#298601 Fornit

Záróban nem volt nagy pakk egyik oldalon sem.

#298579 exmnbs1 Előzmény: #298569

valaki sok picike 100db alatti vevőt látott a 20-as könyvben, ami nem túl jó jel

#298553 matgab Előzmény: #298544

7750-en veszik , mint az atom, viszont a 7800-ba nem akarnak belekapni...

Ezt még mindig veszi a titkos vásárló, ma 7750 -7800 a limit neki.

#298522 banyaiz Előzmény: #298517

na az még jobb, akkor megcsinálta ugyanazt mint Otp. :D Nagyon korrektek egyelőre tulajok, szépen építik fel a céget.

#298516 rbbj11 Előzmény: #298506

de én nem vagyok hosszú távú befektető....semmiben, és ebben sem látom előre 5 évre a fejleményeket...

Minden esetre visszaszálltam bele.

Egyébként nem teljes rossz volt az elképzelésem, rövid távon van itt sell on good news, l. a 3000 eladót a könyvben

#298512 banyaiz Előzmény: #298506

gratulálok akinek van ilyen papírja, nagyon szépen teljesít cég. Válság kitörésekor ha jól emlékszem leverték 3 k alá is. Nincs egy darabom sem sajnos.

#298506 matgab Előzmény: #298501

Én mondjuk látom a lehetőségeket a részvényben: pl. miért alapítottak szerinted Bukaresti céget (ugye alapítottak zilahon és Gyergyón és itt már szolgáltatnak is.

Megcsinálják Bukarest távfűtését is, akkor még mindig ott tartunk, mintha FORD részvényt vennél 1905-ben vagy OTP-t 1996-ban...

És itthon is sztem az oroszoktól való függetlenedés stratégiai cél, ehhez a magyar összes panel távfűtését át kellene alakítani.

Ezek viszonylag kis melók voltak (Gyergyó, Fehérvár) és bár a zilahi már akkora, mint az eddigiek összesen ez még mindig cska egy Zilah méretű dolog. Csak referenciának viszont kva jó!

Viszont képzeld el mekkora lóvé lenne, ha mondjuk Szegedet, Miskolcot, vagy Kolozsvárt modernizálnák? Vagy Bécset?

Szóval szerintem még mindig van benne kakaó, persze visszaöntés is elképzelhető...De a BÉT eddigi legkorrektebb cégének látszik egyelőre. Nincs mutyi, nincs bennfentes, nincs részvényhígitás, azonnali infok vannak minden befektető részére egyenlően.