Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: Köszönjük szépen! :D

#705443 Kissherceg Előzmény: #705442

CR jobb volt, csatárgyerek pedig nagyot játszott. VB után megveszi vmi komolyabb csapat. Uruk nagyon gyengék és ötlettelenek voltak

#705442 Razamanaz Előzmény: #705441

Technikásabbak voltak,de Costa Rica lelkesebb volt.Az utolsó perc brutális volt.

ANGOL-Olasz is érdekes lesz.

Még vicceltünk is ezzel …

#287156 Fornit

Még vicceltünk is ezzel és lám bekövetkezett:

http://sportgeza.hu/futball/2010/08/01/kenyszermunka_var_az_eszak-koreai_vb-keretre/

A nép előtt számoltatták el az észak-koreai válogatott tagjait, akiket azzal vádoltak, hogy nem követték Kim Dzsongil utasításait. A leváltott kapitányt kizárták a pártból, építkezésre küldték.

Az észak-koreai válogatott nyeretlenül, három vereséggel zárta a dél-afrikai világbajnokságot. A csapat tagjait a torna után leginkább a Portugália elleni 0-7-ért vették elő, a nép előtt kellett feleniük.

A kultúrpalota emelvényére felsorakoztatott játékosok hat órán át hallgatták az ideológiai alapú kritikákat, Kim Dzsonghun szövetségi kapitányt büntették a legkeményebben: kizárták a pártból, a továbbiakban építkezésen kell dolgoznia.

A vádak közül a legsúlyosabb az volt, hogy a csapat nem tartotta be Kim Dzsongil ajánlásait, aki nagyon bízott a válogatottban.

Kiderült, a játékosok családját megfigyelték a portugálok elleni meccstől egészen a futballisták hazatéréséig.

A nyilvános felelősségre vonás három nappal a vb után történt, de csak most, egy jó hónappal később értesült róla a dél-koreai sajtó, és írta meg a Csoszun Ilbo dél-koreai napilap.

#283536 Waszeitung Előzmény: #282227

Köszi Anti,megsüllyedt a topik így nem vettem észre az új infókat ifjú hölgyeményről,de már szemre van vételezve,jobban kinyitja a szemeim mint egy kávé :D

Re: nincs cím

#279630 Csusza Előzmény: #279604

Én meg azt, hogy te csak a csártokat nézegesd!

Te megállapodott, komoly, érett ember vagy, nem az a neten csajokat nézegető típus. Én tudom.

:-D

#279599 Csusza Előzmény: #279313

Na, ez tényleg jó kis társaság most! :-)

Nem vagyok kimondottan oda az árja, szőkés stílusért, de ez a német csaj tényleg szép! (a németII persze)

Többi is rendben van...

#278720 Sumér harcos Előzmény: #278715

1990-es Vb-n egyébként a Yugoszlávok közül azonnal kedvencen lett Prosinecki,egy szőke gyerek volt...ragadt hozzá a labda:)

#278718 Sumér harcos Előzmény: #278715

végül is ő nem volt annyira neve nincs(jó játékos volt DAVOR Suker),mint Schillaci:)

utóbbi csak 1990-91-ben volt 16-szor válogatott,ezen 16 meccsen rúgott 7 gólt,melyből 6-ot a 90-es Vb-n:)