És mikortól nem égetné már? :)
3000 felett? :)
Sajna messze van még a 2008. okt. Szigetforduló.....4500-nál......:)
égeti a billentyüzet az ujjaimat.......még
Egyelőre jól néz ki. Eladói oldalon egyre kisebb tételek vannak. Csak nehogy rossz hír legyen, mert akkor amilyen gyorsan feljött eddig, olyan gyorsan megy is vissza.
Kint 7,25 euro.
Rulettezzünk akkor egyet! :)
Kíváncsi leszek, hogy ez egy ügyesen kivitelezett pár napos tömés lesz-e vagy sem.
én vennék bele, csak minden pénzemmel (a bux shorton kívül ) RFV-ben vagyok...
Hajrá Orco!
Ha Zlota döntés pozitív, akkor el fog szállni felfelé, ha nem, akkor lefelé.
Egyelőre aki most belevesz, az ezzel az erővel bemehet a közeli kaszinóba is. Én inkább felfelé várnám, mert akkor lesz szép az a fordított fej, utána már csak a váll kell, oszt' mehet még feljebb. :)
Szia ,erről mit gondolsz? Vegyek ebbe is bele hátha ezt is felfüggesztik holnap, mint pénteken az RFV-T:))
Wazze, ezek nem akarják, hogy ebédeljek (és a pizzéria se, ahonnan rendeltem).
Értem.
Kezdek most már nagyon éhes lenni... Úgyhogy ha eddig nem jött hír, most már várjanak vele a fél 3-as adatig, hogy még nagyobbat szóljon (fel vagy le).
Valami módszerrel limiteket állapítanak meg, amik felfelé 6,77 és lefelé 5,55 eurón vannak most.
Olyasmi mint a mi 10%-unk.
Ha átmegy rajtuk tartósan, akkor új limiteket számolnak.
Kint kiakadt már 3-adszorra, most talán hosszabb lesz a szünet.
Ha átviszi, akkor mehet!
Én azt sem bánnám, ha a hír ma záró után jönne, még pedig úgy, hogy kb. itt zárna ahol most állunk :)
Akkor hétfőn elszabadulhatna a pokol, habár most sem bánnám :)
Kint az árfolyam 25%-ot is mehet egy nap :) Láttam már ilyet, itthon nem bírta követni napon belül! Jó volt látni, hogy biztonságban van a pénz, mert kint 100 Ft-tal felettünk voltak :)
Most már csak +1,36%.
http://www.boursier.com/vals/FR/LU0122624777-cours-orco+property+group.html
+2,11% odakint.
Vételi oldal erős, eladói gyenge idehaza. Ha pozitív lesz a hír, nagyon gyorsan elszállhat.
10:42 és még semmi hír. Remélem, ebéd előtt kijön, nem szeretnék koplalni délutánig. :)