Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#298712 zeeh_ Előzmény: #298664

Tokocskát? Nyakpántot?

Nekem egy pufis zacsit adtak. Igaz, személyesen vettem át tőlük a Roosevelt téren.

#298711 zeeh_ Előzmény: #298662

Ez esetben ajánlom a "Ludas Matyi" bankot, ahonnan SMS-ben jön a kód.

Csak aztán vigyázz, hogy ha hibát észlelsz, akkor ne reklamálj sokat náluk, mert a végén akár neked is kiküldenek egy belső levelezést rólad. :D

#298672 _pda_ Előzmény: #298664

na itt van ez a fostalicska

ki...ott érdekes lesz a történet, mert egész nap kocsiban ülök és a mobilnet naponta leakad jópárszor, ezért a visszakonnektálásnál a megváltozott IP miatt mindíg újra kellett loginolni a PETI-vel

ha még erre ezt a szart is nyomogatni kell ilyenkor, aszem megtaposom hamarosan

http://download.kbcequitas.hu/digipass_eljarasrend.pdf

#298664 apafi Előzmény: #298662

Semmi izgalom. Ingyen és bérmentve adnak hozzá egy kis tokocskát és nyakpántot és így kényelmesem viselheted nyakacskádban :D

#298662 Koffein Előzmény: #298661

A macska rúgná meg őket... Nem mondjátok komolyan hogy melóba meg mindenhova cipelnem kell magammal egy ilyen kütyüt, még akkor is ha webbrokin kereskedem.? :S és a legszuperebb, hogy már egy jó ideje csak mobilról tudok kereskedni a munkahelyemen... most nem kicsit baxtam fel az agyam...

Előre látom, eszembe jut, hogy rá kéne nézni, miként alakult a nyitó, majd mondom hi hi bocsi főnök, erre a kütyüre rá se rántson, szóval izé, pin kód generátor, érti? na legenerálja, fellépek, bepötyögöm wáááá már most idegbajt kaptam...

#298661 filter Előzmény: #298571

Adnak egy kütyüt, ami 5k-t ér.

Nélküle nem tudsz belépni sehova, zseniális találmány.:)

Minden belépéskor ad egy kódot és csak azt hajlandó befogadni.

Ez mind egyénre szabott.

Random

#298587 totoro

Én átnyergeltem Equitastól a Randomhoz, mégiscsak 30%-al olcsóbb a dt. Ma viszont megvan az első bosszúságom amihez a Petiben nem szoktam hozzá. Áll a rendszerük, hogy csesznék meg, és nem úgy nézn ki hogy helyre akarna még ma állni :(

Most olvasom itt a digip…

#298571 Koffein

Most olvasom itt a digipassos okosságot. Az meg mi a fene? Adnak valami kütyüt ? :S

#298353 apafi Előzmény: #298349

100k euro nem 100k huf. Én már szóltam ukrán haveroknak, csak törjenek fel és minden beragadt rv-t nyugodtan szórjanak ki :D

Nekem csak kérdőívet kül…

#298350 Fornit

Nekem csak kérdőívet küldtek, a kötelező digipassról nem írtak.

#298349 zeeh_ Előzmény: #298346

100000 Ft-ot kaphatok, ha kisemmiznek és eladják minden papírom.

Wow! A remény hal meg utoljára! :)

#298347 apafi Előzmény: #298345

Jó bóóót. Ezentúl nem a telódat szedik el a "brazilok", hanem a digidet, oszt kedvezményesen visszavásárolhatod :D

#298346 apafi Előzmény: #298343

Nem a digire. Ha ezzel lépsz be és valaki mégis feltöri és eladja ma összes otidat amit 7400-on vettél a digi forgalmazója 100k EU -ig állja a sarad / egy kis per stb. persze kell hozzá :D/

#298345 filter Előzmény: #298339

Aranyat ér....ha elvész 5000 ft-ért adnak újat.

Örülni kell, hogy ennyire vigyáznak a pénzünkre, elsőként hazánkban.:)

#298343 zeeh_ Előzmény: #298339

Napon túli shortra nekem őszt ígérték augusztusban.

100k EU biztosítás van a digire? Ezt honnan vetted? Erről nem tudtam.

#298339 apafi Előzmény: #298192

Nincs csak napi.

Állítólag sms-seket is jól hekkelik. Meglátjuk mi lesz a digivel. 100k EU biztosítás van a digire, ha azzzal belépve törik fel a gépedet.

A reál adatok pénzéért azért elvárnék a kbc-től egy markers féle progit is.

Emilben nekem is küldtek kérdőív kitöltési kérelmet. Első felindulásból ki is töltöttem egyet. Meglátjuk. Azt tudom, hogy pl a napon túli shortot, mint lehetőséget, már ezen nyárra írták, azt eddig nagy nulla, söt 00.

Egyenlőre csak nézegetem a kütyüt, azt már látom, hogy jó szem kell a kijelzőjéhez.

Ja, azt közölték, ha nem aktiválom 35 napon belül, letiltják a digit és 5 rugót le is húznak a számlámról / de kitolok velük, az összesen otit veszek :)/