amíg nem töri a 4órás trendjét addig szerintem várjál a shorttal, viszont ha töri akkor elszállhat, mert szépt napos-hetes ellenállásról pattan le
amíg nem töri a 4órás trendjét addig szerintem várjál a shorttal, viszont ha töri akkor elszállhat, mert szépt napos-hetes ellenállásról pattan le
:(
Nézz egy gbp indexet. Meg hozzá az olajat. Jó ritmusérzék kell hozzá és még több margin...
Nem tudom mi lesz. Mindössze arra akartam rávilágítani, hogy mi várható az adat megjelenésekor. Mivel a a nagybankok jobb adatot várnak, ezért a megjelenéskor automatikus felrántás lesz, mivel még nem lesz idejük értelmezni. Ha vlóban jobb lesz, akkor valószínűleg gyengül a jen a dollár és a CHF, az euró pedig emelkedni fog, a CAD, pedig gyengülni. Arányaiban ki tudná megmondani, hogy egyes devizapárokon belül mi lesz?:)
A GBPCAD-et figyeli valaki? Igazi shortos paradicsom. Akkora piros gyertyákat tud 15 percesen csinálni, hogy kilóg a monitorról :) Csak ne lenne 15 pip a spread....
"CHF, jen és dollár eladásra van állítva"
mivel szemben? mit vesznek eurot?
Veksler's Forex Blog: It's magic whippy day
Ken Veksler, Senior Manager, Trading Advisory, Saxo Bank
It’s that magical time again, the first Friday of the month, which we all know brings the euphoria that is NFP! Couple this with the fact that Monday is a US holiday (Labor day) and you might get an understanding of how this afternoon is going to play out.
Understandably markets overnight were less than spectacular with regard price action and most crosses remained heavily sidelined in thin liquidity, subdued volumes and tight ranges. Surprisingly (or at least to me) equities were higher and closed strongly in the US, with the futures trading at the high end of the most recent range. Given what today is all about I will not even attempt to guess where and how this market is likely to play out.
I will, however, report the facts, which means that on the data calendar outside of the obvious marquee event we also have UK Services PMI and Euro zone retail sales over the course of the morning.
All in all I would think that the offers in EURUSD today sitting around the 1.2835/45 level will get hoovered and the stops that are placed above the 1.2850/55 level will also get taken, causing a spike into the 1.2900’s, and 1.2930 remains a level that many in the market are talking about with sizeable offers sitting up there. Long and strong is how Tom is placed, however he remains fickle with tight stops in a market that is going to get very choppy as he and his mates start squaring positions around lunch time ahead of the long weekend.
Cable isn’t likely to fare too well today especially in light of the above mentioned data due out this morning. However, as noted yesterday, while the 1.5350 level holds as ugly as it might be this cross still looks relatively constructive.
Elsewhere folks just strap yourselves in for what (as usual) is likely to be whip city!
If private payrolls surprise to the upside, CAD could be the $-Bloc currency that is most positively affected and JPY and CHF would weaken as markets become less risk averse. Conversely, a negative surprise would benefit JPY and CHF vs. USD. CAD would be negatively affected by a downside surprise. Please see the Talking Point "Will US Payrolls Trigger Risk Seeking?" on www.ubs.com/fx for details.
A UBS-nél valószínűleg a payrols-nál CHF, jen és dollár eladásra van állítva a robot. Persze, ha nem úgy sül, ahogy gondolták jön a fordulat, de az adatra szerintem a többi nagynál is ez lesz az irány, majd utána jön, hogy valójában mit is tartalmaz.
nem csak pár gondolat volt. Röviditve ide irtam utána...
milyen parokrol irtal?
Regényt írsz a devizákról? :)
akkor valamelyikunknek biztos igaza lesz,mert en meg jen erosodest varok, 81 ig eur-al 105,5 ig
chf be szinten
/persze ezt pozibol mondom
Ha hosszabb dolgot írsz hozzászólásként bárhová, küldés előtt jelöld ki az egészet és nyomj egy másolást. Ha elszáll a hozzászólás nyitsz egy újat és simán beilleszted. Én így csinálom már nagyon régóta.
én meg nem számítok nagy dollár bullra:)
Jó reggelt!
Látom év végére komoly dollár erősödésre számíthatunk. Ráférne már. Én továbbra is usdchf és usdjpy long párti vagyok! ;-)))
És, hogy a magán-szektor bérlistákra figyelnek a bankok, nem a globálisra.
Nem az a lényeg. Ezek csak TA szintek. A payrols várakozás. Vagyis jobbat várnak a konszenzusnál, de persze mellélőhetnek rendesen. Ha jobb lesz, akkor jen és CHF gyengülés, ha rosszabb további jen CHF rally.
Van. Targets értékei: 90, 60, 96 és 27.
Azt akartam mondani, hogy ma inkább mozi. Ezek a target értékek meg simán hordoznak 200-300 pipet páronként, de egyelőre simán kell finanszírozni 150-200 pipet a másik irányba. Mivel ezek hetek óta változatlan erőjelzések.
Azt meg egyszer se birom megállni, hogy ha a rollover pozitiv akkor simán üljek a poziban hetekig...
majd a másik nickem alatt így teszek.