a 200 pontot arra értette, hogy 250-en vettél, és 150-ig bővítetted. Bár ez tényleg csak 100 pont :)
a 200 pontot arra értette, hogy 250-en vettél, és 150-ig bővítetted. Bár ez tényleg csak 100 pont :)
Pár hete irtad, hogy pozit nyitsz. (Talán a long volt amit kidobtál). És (csak a példa kedvéért) 21800-22050 rangeben építetted fel a pozit.
Erre gondoltam...
Budnak is irogatom, hogy felesleges 22250-en, majd 22230-on majd 22210-en adni. Kicsi az eltérés, tehát én 500 pontos sávban építenék pozit. Ha nem épül fel a teljes pakk, akkor iránytól függően bővítek (Ricsi stratégiája szerint...)
Nem kell elmenni :)
A 200pontos ranget nem értem.
most sem adtam 200at, 100volt egy számlán, a többi bővítés lett volna.
Ezeket is tudom bővíteni, ha megy fel, nem ez a lényege.
Vannak számok ami alatt nem kereskedem.
10zel bukok 100, ezret, nyerk 100ezret, 100zal bukok egy milkát, nyerek egy milkát.
Pont ugyanannyi a mennisége, max kevesebb a vesztő számszerű értékben, meg kevesebb a nyerő is. Majd ha már sikeres lesz a trade kiderül. A baj a szigorú stop továbbra is.
10nyitásból lehet 9rossz, ha 1%kal alá rakom a stopot. És a tizedik hoz egyszer végre 10%ot, akkor egál.
Hathor,
engedj meg egy hozzá(d) szólást:
(Utána ma már nem is irok ide.)
Nem az a baj, hogy ott adsz vagy veszel. Elviekben benne van, hogy támasznál tovább esik, ellenállásnál tovább emelkedik.
Szerintem az egyik legnagyobb tőzsdei betegség jelei látszanak nálad.
Támasznál adod, ellenállásnál veszed. DEEEEE - majdnem teljes pakkal egy 200 pontos rangeben. Meg sem adod magadnak az esélyt, hogy poziciót építs fel. Ráadásul mindkét számládon egyszerre...
Egyszerübben fogalmazva mindent egy lapra teszel fel.
Na sziasztok ebben a topikban...
És nem akartalak megbántani, de külsősként ez látszik. (egy 200 pontos range simán meg van a kt változásban is.)
Gondolom Te akkor jó trader vagy, ha nem így teszel, és tudod mikor kell venni eladni, ebben az esetben nem is fórumoznék már, csak "yachtról pimpelnék" ahogy herceg mondaná.
Megmagarázva múltkori vásárlást eladást. Számítottam, hogy ellentétesen húzzák a piacot, mint amit várnak a shortosok. 23200körül volt a támasz mivel fentről jöttünk le a kitörés után, és biztos voltam benne, hogy csak egy visszateszt, így 23250nél vettem, de 150ig bővítettem
Nem is ezzel van a baj, hanem, hogy nem vágjuk ki wizessel, ha ellentétesen megy, pedig hányszor megfogadtuk. Sajnos azokon a napokon az egész nyugat ment fel, csak ricsterünk húzta vissza piacunkat
Tudom, de volt amibrokerem, de már meguntam a töltögetését, olyan lyukas lett a kimaradt napokkal, hogy már be sem kapcsolom. Mondjuk buxra hosszúra jó volt a 15perccel késleltetett markers is eddig, de most a mozgók és trendvonalak, támasz ellenállások tömgekelegénél hasznos lehet.
Uraim a találka megbeszélése történhetne priviben vagy másik topikban?
Köszi!
Tájolódom. A lila suli környékén?
Ott van a sarkon valami bordó étterem és pizzéria.
Ez elvileg cseboksz közepe nem?
Szia!
A Sertekapu utcában...a rendőrlámpától 150 méterre a belváros felé...)
Nah újabb izgalmas nap elé nézünk,délután vmi munkanélküli adat és ma kezdődik az egy éves beszakadás állítólag :D
Herci ennyi idő alatt kiötölhettél volna vmi komolyat mert ez csak viccnek jó :D
Egy újabb bullt támogató hír,összefogás nélkül reszeltek jó néhány Eu-s országnak:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=457135&place;=
Ebben a témában jöhettek hozzám tanulni!
5 csillagos nagymestere vagyok .
;<))
"Nehéz kenyér ez a tőzsde.. "
Így van ez ha a tetején veszünk és az alján adunk..:)
SP: több mint 8tizedet jött fel. Mondjuk látható volt, írtam is a záró utáni bejelentkezésemnél, hogy lassan araszol fel.
Ehhez a szépséghez egy hetes chart utolsó három gyertyája sima prompt bux.
Holnap előfizetek teljes real markersre, lesz itt olyan izgalom, hogy megérje :)
egyébként én sem venném. én 23200-on adnám, addig csak felkukkant.
Amikor kb bezártunk :s&P:1084,12 +0,35% , s&p fut : 1082,8 + 0,09%
Mi lett a longgal? Látom átfordultál shortba. Fájdalmas lehetett neked is. Kidobatták velünk a longot, nekem azon a számlán már fedezeti gondjaim lettek volna azért le kellett zárnom, meg nem is lehet végtelenségig tartani a bukót, erre visszajöttünk a beszállónkra.
Nehéz kenyér ez a tőzsde..