miért? hol zártunk és sp hol volt? én csak az arányokat látom, nem tudok konkrét számot, de abból az látszik, hogy amcsi magasabban van most. jelentősen
vagy kinyitunk megint 23k-n?
az szép lenne, megismételném a mai napot:-)
miért? hol zártunk és sp hol volt? én csak az arányokat látom, nem tudok konkrét számot, de abból az látszik, hogy amcsi magasabban van most. jelentősen
vagy kinyitunk megint 23k-n?
az szép lenne, megismételném a mai napot:-)
bízzunk a vörös ázsiában...ez a mai usa a nagy semmire volt, különösen az utolsó 2 órában ez a megrántás
Tanultam ebből a fél évből eleget. Nem éreztem biztosnak az irányt, meg olyan fura volt a napokban minden, ezért lezártam 22808-on és kész. lejjebb nem is ment, aztán meg nem akartam longolni.
Hát, én majd reggel eldöntöm, hogy kereskedek-e. Ha igen, akkor is csak dt lesz, inkább a biztos kevesebb profit, mint a nagy bukta. ez jön be.
Nagy emelkedés lesz az biztos:-), reggel legalábbis.
Na ügyes vagy ha el tudtál ma kapni 250pontot, tényleg. Nálam mindenképpen jobb trader vagy. A holnapot azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy shortoltál, de nem tudtam zártad-e.
Így mindenképpen nyertél. Ügyes.
23K átvitele érdekes szitu lesz..
OTPnek 5K fölött kell maradnia, Molnak 21K fölött, hogy menjünk tovább.
Holnap munkanélküliség, hogy megint be legyek sz@ratva egy pozi felvételre..
:-)
Meg a "négy páncélos és kutya":-)
Látom Henci is vissza jött, ma nagyon vissza húzta magát.... itt valami nő ügy van tuti:))
Még a kt-t sem szidta, pedig megérdemelte volna:D
:-). Elképzeltem.
Egy amator meg egy kezdo meg két pisztoly.
egyszerűen meguntalak :))))
Még a végén Te is hegyfundototot alapítasz, mán, valld be ez a célod....:::)))
ez nem volt szép tőled:-(
holnap is nyerő lesz, mert nem fogok kényszeresen poziban lenni.
Azért pihentem, hogy végre gondolkodhassak is, meg feltöltődjek.
na és mi volt a sajtótájékoztatón? izgi volt?
én shortoltam ma, kétszer is. de most már óvatos vagyok és türelmes. meg fostos:-)
holnapra nem viszek át pozit. 250 pöttyöt nyertem ma:-), oké nem sok, de ennek is örülök.
Rendben, jó lenne:-)szeptemberben megyünk úgyis haza, időben szólok, hogy mikor alkalmas. huszadikán voltunk otthon, de az egy rohanás volt.
Két Pisztolyban egy fórum találkozó a nem túl távoli jövőben? Capablanka is biztos eljönne... Meg persze mások is jöhetnének, akik Eger közelében vannak :-)
azért ha 2 hete úgy hagyta magát longban, akkor nem biztos, hogy csak 150 pont nyerője van...
Na ez kétszer ment fel ez az üzi, így írok vmi mást.
Szóval ránéztem a kinti 15perces chartokra, szép nyugiba kúsznak fel egész nap
Hello, itt vagyok én is a záró után.
Elküldött Hercegünk, hogy képviseljem a stokit Pionner alapkezelő sajtótájékoztatóján..
ezen is túl vagyunk, este megyek a tőzsdeklubba a bajcsyra.
Nyerőben vagy?? Milyen pozival? 150Ftos mozgásban? :)
holnap is nyerő lesz?
Ahogy látom nyugat lépeget fel szépen, mi meg le, volt egy konszi nap.
Üdv. Nektek