lehet elhamarkodottan írtam Ricsi gourmandságáról :o) még a sima kakaós cukrot sem ismeri fel :D
gondolkodom, hogy zavar-e a shortom
lehet elhamarkodottan írtam Ricsi gourmandságáról :o) még a sima kakaós cukrot sem ismeri fel :D
gondolkodom, hogy zavar-e a shortom
egyik sem :D
nálunk az igazi van : Fondan -os..ez ilyen cukor máz, mint ami a mignon -on van..kis kakaó porral megszínezve :-))
( ez lehet az amit karamellásnak gondoltál)
remélem, addig is krémest eszel:)
tényleg, nálad a francia krémesnek csokis, vagy karamelles a teteje?
Rg kivételével jól nézünk ki shortra Oti,bux,Molly szépen lefordultak a tetőről,rövidre meg lehet próbálni hatishortot,stop akár a mai tető is lehet...
nem az a lényeg hogy hol adnék rá, hanem amikor elkezd az SP zuhanni.
127,2-es fibó, nem 123,6-os??
És rossz a 78,6-os is, az 76,4.
Rosszak az értékeid!
Bocsi!
Igen lehet igazad van, hogy vársz. Nekem is fenn is stop, lenn is stop, azt meglátjuk:)
Ma várható adatok:
EZ 13:45 ECB kamatdöntés bejelentése, szeptember, jelenleg: 1%, várt: 1%
EZ 14:30 ECB sajtótájékoztató Jean-Claude Trichet vezetésével
US 14:30 Termelékenység, n.év/n.év, végleges, Q”, előző: -0,9%, várt:-1,9%
US 14:30 Munkaerő egységköltség (ULC), n.év/n.év, végleges, Q2, előző: 0,2%, várt: 1,4%
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 473 ezer fő, várt: 475 ezer fő
US 15:00 A Fedtől Rosengren tart beszédet
US 16:00 Feldolgozóipari megrendelések, hó/hó, július, előző: -1,2%, várt: 0,5%
US 16:00 Folyamatban lévő lakásértékesítések, hó/hó, július, előző: -2,6%, várt: -1%
nem adok még rá semmire..ezek megint a bolondját járatják a magyar piaccal..várok.
Naposon pont emelkedő sáv közepén vagyunk, innen fel-le mehet 1000 pontot. Játszik még egy fej-váll 23200 körüli jobb vállat építgetve, de szerintem a következő 'biztos' short csak 24250 körül van (igen tudom...).
Ott van napos emelkedő csatorna teteje,
+ április 20-23 között épített (kétszer megerősített) ellenállás
+ augusztusi esés 127.2%-os fibója.
Jó esetben egy-két hét alatt ott lehetünk. :)
Update: juteszembe, 23200-on van az augusztusi emelkedés 78.6%-os fiboja is.
Igen, de csak egy pillanatra volt, meglepődtem én is....
Az ötös könyvben nálatok is az 5 legjobb vevő 22 7xx volt nemrég 23k körüli árfolyamnál?
Nah ennyi volt 1400 pont emelkedés korrekciója?
Vagy az 1400 pont emelkedés volt az esés korrekciója? :D