Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Az MSZP nem találja az online kampányát

#298054 Netmaster

"Ennek megfelelően az Mszp tele is vágta a köztereket jobbnál jobb óriásplakátokkal, amiken a Fidesz rémuralmának, és súlyosan dilettáns, immár négy hónapos ámokfutásának mérhetetlen rombolásával szembesítik a választókat. Mi lesz így a törlesztőrészletekkel, mi lesz a nyugdíjjal, mi lesz az ingyen söröddel – teszik fel a kérdést az egymondatos, fekete hátterű plakátok. Hisz a Fidesz semmit sem tanult és semmit sem felejtett – hirdeti egy másik.

Ezt az utóbbit nem értettem, de gondoltam írok egy köszönetet Szanyi kapitánynak, hogy pártja semmit sem felejtett és nem tanulta meg, hogy nyolc év valóban súlyosan dilettáns ámokfutás után még mindig kizárólag a Fideszt fikázni kontraproduktív. Azonban a plakátokon közzétett kampány-honlapot, a zseniálisan kifundált megismileszebbol.mszp.hu címet sehogy sem találtam.

Visszatérve Budapestre, be is bringáztam a Jókai utcai pártházba egy kis segítséget kérni. Minden színészi képességemet összeszedve, egész komoly fejjel érdeklődtem a portásnál, aki felszólt a piros telefonon, majd mondta, hogy várjak. Húsz perc múlva felbukkant a felsőbb szintekre – és minden bizonnyal a nyolcvanas évekbe – vezető lépcső tetején egy dauerolt hajú, egyébként nagyon készséges, ügyfélszolgálatos néni, aki szintén teljesen tanácstalan volt, és újabb várakozásra biztatva eltűnt megkonzultálni a kollégáival, hol is lehet a kampány az interneten. Megígérte hogy visszajön, vagy küld valakit aki jobban tudja.

További húsz perc múlva, mivel ugye ebben a pártban a kudarcot nem szokás arccal vállalni, leszólt telefonon, hogy nem jutottak semmire de adjam meg az email címem, majd elküldik ha megvan.

Mivel azóta is küldik, bátran levonom a következtetést, hogy az Mszp-ben óriási a káosz és a tanácstalanság."

http://fenteslent.blog.hu/2010/08/27/mszp_online

:)

Re: nincs cím

#298048 csapa Előzmény: #297763

"Az ember ránéz és látja , hogy ez az a tipikus senkiházi, akit odatesznek"........

Tisztelt Matgab úr! .ma ..nekem...erről... most ...és itt.....egy szíjártó+kóka urak jutnak az eszembe. Nekik köszönhetően ma 20 eft-al kell többet adnom a banknak minden hónapban, (mint 6 hónappal ezelőtt) azért mert ez a két ****fej az helyett hogy a pofáját befogta volna, kinyitotta! Vagyunk még itt vagy 2 millióan + néhány import érzékeny cég , akik arra gondolnak...hogy a jó édes anyja maradt volna adós velük.....! Isten ments hogy, a baloldalakat védjem......áááááá. Sőőő.....t védje meg őket az aki előhozta őket. De ezektől is meg mentsen meg minket a jó ....ten. Megmentsen?

Re: Először van politikai súlya a biciklinek

#297989 matgab Előzmény: #297927

Vettem én is egy biciklit, csakhogy védjem a levegőt, kiröhögjem a dugóban álló autósokat, leadjak egy kis súlytöbbletet (ami még nincs, de még lehet) és még sportosabb, egészségesebb legyek!

Éljenek a bringautak, tiltsák ki az autókat a belvárosból, mindenhova P+R parkolókat és zöld fákat, bokrokat!

Először van politikai súlya a biciklinek

#297927 Netmaster

"Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új bicikliút ígéretével igyekeznek letudni a közlekedési fejezet szokásos pontját. Kivételek persze most is vannak."

http://kerekagy.blog.hu/2010/09/02/eloszor_van_politikai_sulya_a_biciklinek

Mint az egyik kommentező megfogalmazta: "mar erzem is a szorgos kezek kutakodasat a zsebemben, ahogy keresgelik a szavazatomat..."

Re: A KDNP-s Halász Zsuzsa kap műsort Baló helyett

#297911 zeeh_ Előzmény: #297908

Gyönyörű. Még szerencse, hogy a köztévére ebben a ciklusban sincs befolyása a kormánynak. :-Q

Igen idegesítő ez a nő is. Mondjuk eddig se néztem az MTV-t, max. az időjárás-jelentést. Az a durva, hogy szinte mindenhol ez megy már 20 éve, még helyi szinten is. Aki haver, annak jó állása lesz 4 évig, aki meg nem haver, az repül, maga a tudás nem számít, mert nem az a lényeg, hanem a párt szimpátia.

A KDNP-s Halász Zsuzsa kap műsort Baló helyett

#297908 Netmaster

"Az MTV őszi műsorstruktúráját nézegetve derült ki, hogy a nyár elejéig csütörtökönként este futott Kassza helyett egy Jelfogó nevű, új közéleti riportmagazin kerül képernyőre szeptember 16-ától az m1-en, Halász Zsuzsa, a KDNP volt szóvivőjének szerkesztésében és műsorvezetésével.

A köztévé tagadja, hogy lenne összefüggés a Kassza eltűnése és a Jelfogó elindítása között"

"Látva ahogy Krizsó Szilviát reggeli műsorba tették, hogy a régebben M. Kiss Csaba vezette Szempontot átjátszották Gulyás Istvánnak, ahogy a Kultúrházból Aranymetszést csinálnak, elég gusztustalan húzásnak tűnik, hogy az arroganciájáról elhíresült Halász Zsuzsát is az egyik legjobb közéleti vitaműsor helyére passzírozzák be."

http://comment.blog.hu/2010/09/01/a_kdnp_s_halasz_zsuzsa_kap_musort_balo_helyett

Alakul... inkább a kertévékbe piszkálnának. Ha a TV2-ben lenne részesedésük a jobboldali médiacézároknak mondanám, hogy Halász Zsuzsa menjen a Mokkába Tvrtko mellé. :)

#297899 Netmaster Előzmény: #297763

Az ilyen jellegű vezetőváltással nincs semmi probléma, jól teszik, tűnjenek el a szoci káderek (azért a kép azzal együtt teljes, ki kerül a helyükre és mi várható tőle az elkövetkező években). Ezzel szemben amit mondjuk a nemzeti parkok vezetőivel műveltek az visszataszító.

Re: Őrizetbe vették Tátrai Miklóst

#297846 GáborGábor Előzmény: #297711

Most beszéltem egy ismerősömmel aki Gyurcsány általi alumínium feldolgozási rendszer privatizációját és eladását elemezte ...

Érdekes dolgokat mondott. Volt rálátása.

A neten meg még nem találtam eddig semmit ...

Érdekes.

#297763 matgab Előzmény: #297723

Inkább botrány, mint röhej...

Ez a nemzeti vagyonkezelő valami katasztrófális. Mondjuk én ránézésre-mikor először láttam ezt a pökhendi, nyikhaj, szánalmas tátrai figurát adtam volna 5 évet csak úgy előzetesben.

Az ember ránéz és látja , hogy ez az a tipikus senkiházi, akit odatesznek azért, hogy a rábízott vagyont utána az elvtársak szétlophassák minden gond nélkül, cserébe adnak neki hatalmas fizetést, és ezért befogja a pofáját. Amíg a cég élén van, addig még az utcalányokat is elszámoltatta sztem a cég pénzén, mint repiktg!

Emberek, lehet itt hőzöngeni, hogy a Fidesz lefejezi a korábbi állami cégek vezetőségét, de ilyen vezetőket ha ott tartanának, akkor nem változna semmi sem.Ezeket a figurákat gyorsan börtönbe kell dugni, aztán utána védjék meg magukat!

Ja, ránézve a pofájára erre a csávóra is 95%-os valószínűséggel ki merném jelenteni, hogy nem református gimnáziumba járt, úgy mellesleg. Nem ezért kell elítélni természetesen, hanem azért amit tett, de azért érdemes észrrevenni azt is, hogy ki tette....

Most hallom : az állam á…

#297723 wizes

Most hallom : az állam által a saját cégei után be nem fizetett adók és járulékok összesen 300 mrd ft.-ot tesznek ki.

Hasonló a régebbi mókához: az MNB és és Pénzügyminisztérium nem adta le időben a mérlegeket. Nem tartották be a PM által írt tűrvényeket.

Röhej!

Az Egyenes beszéd vendége: Csiba Katalin

#297182 Netmaster

http://atv.hu/video/video-20100830_csiba_katalin

LMP-s csinos csaj, még ott a tojáshéj a fenekén, de majd hozzászokik. :)

"Arról szól, hogy jó embereket ültessünk be jó helyekre", ez kicsit félreérthető volt, bezzeg Lendvai Ildikó szájából nem lett volna félreérthető. :D