Hopp, egy dobás.
92
88-on nem áll senki.
No, mi lesz a Szigettel? Egy héten belül hír kell, különben bambi.
A 116 környéke még benne lehetne szvsz egy tőkeemelés hír kapcsán, egyelőre nagy a kivárás. Lényegében ismét tetszhalott állapotban van. 501 ezer Ft forgalom.
116ról van a mostani. 125 jó lenne, de kicsi az esélye.
Aki akkor meg merte ezt játszani napról-napra annak kellemes emlékei lehetnek :) 2008 nov.-ben kezdem, de full tőkével 3360-as otp-t vettem, amibe úgy beragadtam, hogy 2009 tavaszáig meg sem nyitottam az erstét :))
2008. decembere és 2009. január szólt erről a 70 Ft-ról laza 1.5 hónapon át mindig aláállt valaki.
Ilyenre nem is emlékszem, vsz még nem tőzsdéztem akkoriban, első vételem 62 táján volt a rádió elnyerése után :)
Ugyanez volt 70-nél is anno. 70 alatt nyugodt szívvel lehetett zsákolni bármennyit, mert borítékolható volt a nap végére a 70.
Köszi, de sok ész nem kellett hozzájuk :)) Szinte minden nap felkötötték 97-98-ra, így a 95 körüli vételek - sajna csak kis pakkok - biztos nyerőt hoztak...
Grat a körökhöz! :)
Zotya! Honnan van a pakkod most? Várd meg a hírt mindenképp. Ha jó hír, talán meghúzzák (a spekik) és akkor kiszállhatsz és visszaveheted lejjebb, ha akarod.
Na-na, ne általánosítsunk :)) Bár ma nem kaptam 94-en, a múlt héten kivételesen sikerült néhány egész jó 2-3 forintos kört teljesíteni...
nagyon gondolkodtam rajta, hogy ma kivágom és Erzsit veszek, de még 1 lehetőséget adok neki, megvárom ezt a szigetes hírt.. remélem nem szívom meg, és sikerül 100 felett eladni.
Jövő hét eleje még szűken beleférhet ha naptár szerint nézzük az 1 hónapot, de inkább a héten kellene hírnek jönnie.
Egyelőre most ez is kaszinó, mint a Zlota hírre váró Orco.
sziget akviról jönnie kell a hírnek napokon belül... október 15 alig 1 hónap... és ha tőkeemelés kell, akkor azt addig le is kell bonyolítani... szóval ha nincs hír a héten, akkor esélyes, hogy ugrik a bolt??
Ez olyan szinten beállt, hogy már a forintozók kedve is elment tőle.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most szívatás (mint 2008 végén a 70 Ft-os szint tartása) vagy tőkeemelés hír jön (majd megrántás), esetleg a Sziget akvi elmaradása + a meglévő részesedés felezése (és lezúzás). No, majd meglátjuk.
Szép könyv nyitás után.
http://www.postimage.org/image.php?v=PqgAFOi
72-es szintig kb. 21 k van bent mindössze. Ilyet sem láttam mostanában.
Mindössze 1,2 millió euro (350 millio Huf) a Félsziget idei költségvetése, úgyhogy ebből olyan nagy zakó nem lehet....
http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2010/08/27/nyugat-europai_szintu_fesztival_a_felsziget/
Kíváncsi vagyok, ebből mekkora zakót hoznak össze.