:DDD
Az igaz. Viszont ezen az idióta piacon nem mindegy, hogy vonal, vagy pötty ad téves jelzést? :)
A vonal könnyebben metsz egy másik vonalat mint a pötty. :-)
Nincs mit. Amatoregy, azért mert így szokta meg.
:D
Köszi a tolmácsolást :) Azért pöttyös, mert így szoktam meg... A sok vonal csak zavarna :)
Úgy érti, a PSAR-nak, ami a chartodon pöttyös, van vonalas verziója, és kérdezi, miért nem azt használod.
Ha az megvan, lesz kiszúrás 1.38, de ez még teoretikus, viszont most én is emelentyűt sandítok a hó végére:))
FXPro Metatrader 4. Nem értem, melyik vonalra gondolsz.
milyen kereskedési rendszer ez? A psarnak van olyan változata ami folytonos vonalat húz.. Az nem jobb lenne?
http://www.imagebam.com/image/eb029295841918
Most van a nyakvonalon. Vagy töri és örülök, vagy felpattan és kevésbé örülök :)
1,25-ről szívesen longolnám. ;-) De 1,35-öt kinézek belőle a hónap végére.
raksz fel képet mert én nem látom a hs-t?
EURUSD-ben 15 percesen szép fejváll 1,275 körüli céllal...
varnam en is a hogy forduljon a piac csak nem tudom hol az a lent
szept 16 meg 2 het addig meg barki garazdalkodhat
nem tudom lehet rosszul teszem de en lefele varom
font/chf shortot es persze eurchf et fontolgatok eroses
én egyelőre még nem látom, hogy eurchf képes lenne egyáltalán 1,3140ig elmenni. De ha mégis, végképp nem látom benne az erőt afölé menni
Ezt a keresztet nem ismerem,de nagyon jól is végződhet. A chf már eleget erősödött,a cad meg most kezd belendülni,főleg ha az olaj is megtámogatja. A jó hírekre lehet,hogy kiszállnak végre az aranyból meg a svájcifrankból a vevők. Nekem most van egy usdcad shortom 1,066-ról remélem 1,02-ig lemegy. :))) És egy usdchf long 1,0074-ről A stoppok nullában.