Én tegnap elmondtam, vegyél, nem tetted...
pedig egyszerű matematika az egész, emlékszel az odds-okra?
Én tegnap elmondtam, vegyél, nem tetted...
pedig egyszerű matematika az egész, emlékszel az odds-okra?
Hatit nem engedik fel, akkor reggel gap up és sc? irány a 24K?
na gondolom megint jó adat :))
mindegy itt már a csatorna..
elszállás van. Hello 23K, mondtam pár napja, hogy majd integetek neki.
Gratulálok annak, aki meglépte lentről.
Tudjuk Ricsi a progi :)) ,-)
Van, amikor ugyanaz a befektető, ha jóval alacsonyabb a kt, mint a piaci, bux kosárnak megfelelő részvényeket shortol és hatit vesz. Addig, míg a kt a piaci közelébe nem kerül. Ez azért macerásabb, mint a forditottja, mikor magasabb a kt, mint a piaci. Ezért is van az, hogy gyakrabban alacsonyabb a kt, mint magasabb.
Hol lehet olyan grafikont, vagy táblázatot találni, ahol a kt- lehet követni?
Pontosan.
És ha az elveszti akkor másoké is.
Ezért mondom, hogy materializálni lehetetlen lesz ez a jelenlegi nyomtatott vagyont.
Bármire próbálja bárki átváltania végén, legyen az egy állam, nyersanyag, vagy egy komplett iparág... nem fog annyit érni közel sem.
Fx pron. de gondolom tök mindegy hol, mindenhol, ahol van sp szerkesztő. Akár stooq
majd felrakom a képet.
Most longosoknak egy kis tunning kép:
http://www.postimage.org/image.php?v=PqhLPGS
mai bux napi
igen , ez a pillanat a piaci tökéletlenségek (érzelmi ragaszkodás bizonyos dolgokhoz, vagy alapvető szükségletek (pl. a levegő, vagy víz birtoklása, vagy az alvásigény) miatt nem következhet be, ez az utópisztikus tökéletesen vegytiszta piaci algoritmus eredménye lenne.
De efelé konvergálunk.
Thx,ezek szerint ott realben megyen...
ez az utolsó mondatod azért még elképzelhetetlenül messze van :) És ezt használja ki, aki tudja
Akkor lesz vmennyi visszaadás,a kérdés hogy utána merre...
Ezeket hol nézed?
én is így látom, eért egyelőre felhagyok a maradék shortokkal. De 23k felett ujranyitom őket :D
Na kíváncsi vok SP megütötte most a 4órás tetőt..
szívem szerint most adnám a négy órására
ezeket a papírokat (amik mögött mégiscsak vagyon van valahol) eladják -pont ezt mondom. A FED pénznyomdája már egy éve önti a pénzt magából és egyre drágábban vesznek mindent meg a nyugdíjalapoktól, a kínaiaktól és az araboktól, illetve akár az amerikai társadalomtól.
Vesznek ezek mindent, a nyersanyagok is ezért vannak több éves csúcsokon és a feltörekvő devizák is ezért vannak általában jó helyzetben (persze ezen feltörekvő államok devizái mögött megincsak nincs fedezet legnagyobb részt, ezért azok nem minden esetben vannak csúcson).
Egy FED-es persze dönthet úgy, hogy nem a legjobb befektetésbe fekteti a pénzét, de ez nem zavarja, hiszen a semmiből értéket szerzett magának és ez végtelen kamatnak felel meg, tehát tök mindegy, hogy a pénzével mit kezdett, mert ha 5 milliót adott ki egy gyufásskatujáért, és 5 millió egy országnyi földért, akkor 10 millióból vett egy országot és egy gyufásskatulyát, aminek a megszerzéséért nem kellett semmit dolgoznia, produkálnia, termelnie, energiát befektetnie, csak egyszerűen elfogadtatta a társadalommal az általa egy enter lenyomásával létrehozott virtuális pénzt...
És előbb utóbb mindent fel is tud vásárolni, a kérdés csak az, hogy mennyi pénzt kér el az utolsó FED-en kívüli eladó a vagyonáért. A FED a következő pillanatban legyártja azt a pénzmennyiséget és a tulajdonába veszi az összes jószágot a földön. Addigra mondjuk már csak elektronikus pénz lesz, és a virtuális 5*10 a harmincadikon számjegyű bitsor a rendszerben hirtelen elveszti az összes értékét...Gyakorlatilag le lehet nullázni, mert nem ad a FED semmit pénzért, mert csak virtuális pénzt tudsz neki adni, ami neki van annyi amennyit akar, azaz nem fog veled cserélni.