Eddig tartott a bánat az adat miatt :-)
Bud, néha az az érzésem, hogy a ráolvasásban hiszel... Veszi valaki kazalszámra.
Eddig tartott a bánat az adat miatt :-)
Bud, néha az az érzésem, hogy a ráolvasásban hiszel... Veszi valaki kazalszámra.
OTP -nek sanyi :D
végre elindult lefele...vajon van -e erő benne lefelé is, ? nemcsak felfelé ?
Nem a magánszektorban foglalkoztatottak száma volt most?
Az lehet, hogy azt is elküldték, akit még fel sem vettek. :)
Meg se mozdulnak. Ma longos nap lesz kint is erősen. Kivéve ha zárok ma.
Nyehehe...adat piros...irány le ? vagy ezt is megveszik ?
mi az hogy -10 a munaknélküiek száma ? :D
Még lecsorogni se hagyják ezt a szerencsétlent. Esne 40-50 pontot, egyből jön egy 100-150 db-os kötés. Fújjj...
én is eszem a kefét, mert mikor elmentem még esésre állt, aztán elfelejtettem tenni stoppot a shortomra és ma reggel kellett dobnom.
sztem ha itt vagyunk elviszik 23k fölé (mol kitörés előtt), ott majd újra építkezem.
Azt sajnálom hogy nem voltam délután végig. Ilyenkor meg lehet játszani a longot simán. Nagyon egyértelműnek tűnt az SC tegnap a chartot nézve. (sajnos)
mi a fene van, eddig csak rossz adat jött ma ki, mégis emelkedünk?!!!!!!! Irány az ATH??
egy biztos...két hét esését 3 nap alatt feltétlen meg kell venni..mert különben összedől a világ :-))
ez már annyira nevetséges...kíváncsi leszek most erre az öt adatra..lesz -e benne piros ?
Ezeknek teljesen mindegy. Ha emelkedni akarnak, akkor menni fognak. Meg akarják nézni újra az 1080 sp-t.
13:30 USD
Challenger Job Cuts y/y
[Open Detail]
-57.2%
[Open Chart]
14:15 USD
ADP Non-Farm Employment Change
[Open Detail]
20K
42K
csak azt nme tudjuk egyelőre azért lesz -e az emelkedés, mert megveszik a rossz adatot, vagy az adat rossz, de jobb, mint amit vártak és ennek örülnek, vagy az adat jobb, mint amit várnak és azért.
Tényleg melyik adat is jön ma és mikor?
Még másfél óra az adatig, addig nem sok minden fog már történni...
Otp is eljátszhatná a tegnapi nap fordítottját. Segítene sokat.
Amiket szerintem be is fognak záratni majd. Az egyértelmű nyitásokat sosem engedik nyitva maradni, én ezt már megfigyeltem.
Innen kéne lemenni nullára...akkor beszélhetnénk korrekcióról, és a heti trend nem sérül..