Nem tudom, mekkora ez a falacska, a könyv általam látható részében is csak vevőket látok túlsúlyban. Katasztrófa.
Nem tudom, mekkora ez a falacska, a könyv általam látható részében is csak vevőket látok túlsúlyban. Katasztrófa.
Buxban 22800-900 között van falacska,normál kt-val nyitnám az első shortot.
És mégis meddig akar ez menni? Valami eszméletlen, ami itt megy.
Nem. Ez biza short.
A longot észrevenném a szakadásból... :D
Bux az ezévi csökkenő csatit támadja....Rg kihúzva éves maxra,gyorsan múlik a rosszkedv.
A mostani szintet nézve egész jól zártam hatishortot :D
Arra gondolok, hogy már 1.75-től üzeneteket szokott dobálni... ez is elmaradt. Most meg 1.5 alatt vagyok és semmi. A pozi megvan.
Likvidálni mindig a számodra legrosszabb poziba fognak..... tapasztalat:((
Nem tudom, de nyugat is rendesen feléledt, de a kt még mindig nagyon kicsi...
A PETI-ben vmi gáz van, mert szerintem engem meg már kellett volna likvidálni, de semmi nem történt.
Érdemes figyelni hogy Rg vagy Molly kimegy-e új csúcsra,mostani nekifutás felső kanócos....
miért csodálkoztok, hogy a BUX veri az egész világot, amikor én még tartom a shortjaimat?
Én kénytelen voltam 720-on likvidálni, úgyhogy szerintem megállt az emelkedés. Innen esni fog.
1 hó alatt nem jutottunk sehova, úgyhogy nekem lassan elborul az agyam és zárok mindent a f*szba.
Tehát közel a 1-2000-es pontos esés...
:(
Még szerencse hogy a Richtert tépik megint felfelé...hogy roxxadnának meg ezek..
én várok még a short zárással..22750 az ellenállás.
Zártam minden shortot,beálltam hatit venni.....bár akkor sem leszek szomorú ha nem kapok.