Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#297282 Ricsi Előzmény: #297281

ott vagyok, várlak

az mennyi, az az órás100? tudod, nekem fogalmam sincs róla

#297281 Zabás Előzmény: #297279

most éppen elemzés van! Utána szólok Ok?

Közben beshortoltama hatit, órás 100-ig levárom

#297269 Hathor Előzmény: #297266

Most meglátjuk double Top lesz-e eu/usd ban, most lett kész a második csúcs 15percen, daxban meg mintha kis emelkedő elliott B. pontját csinálnánk és 200MA-ba beverheti B.ponton fejét, majd le C. 15percen

#297267 Kezdő Előzmény: #297254

Bocs Zabás, de minket ma reggel sem a nemzetközi hangulat formál. Meg merem koczkáztatni, hogy jópár napja nem annyira van ez így.

Szerintem valaki tegnap nagyobb pénzt tolt be az OTP-eb, ezért az emelkedés (gondolom, ezzel sokaknak nem mondtam újat). Kérdés, hogy tegnap befejezte-e a vásárlást. Ha azt nézzük, hogy nyugat esőben DAX mínuszban, akkor az a véleményem, hogy nem, szóval könnyen lehet, hogy ma is megismétlődik a tegnapi gyertya.

Ezek után sajnos az is világos előttem, hogy az 1040-es S&P már nekünk nem a 20900-as 1012-t jelenti majd.

Úgyhogy shortban most baj van, úgy érzem. Azokat az extrém alacsony 1012 várakozásokat elfelejthetjük.

(Mondom swing shortból.)

#297266 Hathor Előzmény: #297262

Nem tudom milyen link..

mondtam, hogy csak elemezgetni tudok (bár sokak szerint rosszul, de mondtam, hogy tanulok még ), kereskedni nem, ezt teszi Egon meg társai is. Nem véletlen dolgoznak másoknak. :)

Hogy nem hiszem el, az csak a magas kockázati felárak, értékek miatt van. Nem tudok örömködni velük most, és nem is járunk ehhez 10Knál, ahol azt mondanám, hogy na jól van az index is felezett föntről.

technikailag a CDS is is kitörhet fel, ehhez meg is van az esély

#297262 Ricsi Előzmény: #297258

Hiába teszem be, ha nem azt mutatja, amit látni akar valaki, akkor nem jó link. Ha azt mutatja, akkor meg tökéletes. :D

És az a szép, ezeket nem is én találtam ki, hanem Hathor. Mégsem hiszi el, amit lát :D

#297261 Zabás Előzmény: #297259

igen a forint folyamatosan gyengűl ami aRichteren kívül senkinek sem jó! CHFHUF-ról nem is beszélve: 222 fölött vagyunk folyamatosan

#297259 Hathor Előzmény: #297254

EU/HUF olyan zöld gyertyát csinált most hogy 287Ft van most.

CDS 2havi csúcson, semmi nem indokolja az emelkedést csak ellentétes szopatás.

Meg néhány TA mutató indokolja

Dax is jön le, persze OTP-nek most kell pajkoskodni.

Szerintem önkormányzati választásos banzáj ez most.

#297258 Zabás Előzmény: #297255

tegnapi nap kivétel volt

ezt írom mióta belekezdtem :) Ezért sin semmi pozim

de elég megnézni a linkeket amit Ricsi is betett