Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#297598 zeeh_ Előzmény: #297590

Majd meglátjuk, de lassan kezdem a fejem a falba verni, ha ez innen nem korrigál kicsit és megy tovább ész nélkül.

#297590 matgab Előzmény: #297552

csak annak kapcsán mondom, hogy vannak biztos nálunk benfentesebbek is, akik -bár még hivatalosan nincs a tendereknél eredményhírdetés, esetleg más tenderek megpályázása, lehet, hogy tudják, hogy miért veszik meg ilyen áron is a paírt.

Nem mondtam, hogy kivezetés kellene, hogy jöjjön.

A DÉMÁSZnál a forgalommal együtt kezdett el emelkedni mert arra én is emlékszem, mert néztem, hogy mi ez a forgalmas emelkedés -ezért vettem bele.

Előtte sokáig nem csinált semmit az árfolyam forgalom nélkül.

#297589 holnor Előzmény: #297552

a kivezetés csak akkor lenne lehetséges, ha Soós Csaba is úgy akarná. ez az utóbbi két-három év eseményei és a rendelkezésre álló információk alapján számomra elég valószínűtlennek tűnik.

#297578 holnor Előzmény: #297548

de szép is volt az a DÉMÁSZ-sztori :) viszont ha jól emlékszem, ott stagnáló árfolyam mellett volt a korábbihoz képest kiemelkedő forgalom, és csak a bejelentés előtti napokban ugrott egyet az ár. most ilyen nagy forgalmú helybenjárásról nincs szó, legalábbis én nm vettem észre. (igaz augusztusban nm követtem annyira az eseményeket.)

#297552 zeeh_ Előzmény: #297530

poreci? ;)

Kivezetnék az RFV-t? Annek nem örülnék, mert a nagy BÉT sz@rkupacban az egyik olyan papír ez, amiért mindenképp kár lenne. Nincs benne mutyi, korrekt a vezetés.

#297548 matgab Előzmény: #297535

a DÉMÁSZ kivezetése előtt volt utoljára ilyen.

Nem értettem miért, de egy pillanat alatt mindenkinek DÉMÁSZ kellett. Én is vettem azonnal.

2-3 nap múlva jött ki a hír, hogy akkori árfolyam +XY%-on kivezetik a tőzsdéről.

Nem kell/lehet tudni a híreket, jobb, ha hír nélkül emelkedünk, mintha hírre mennénk.

A Braunál is hasonló volt a helyzet 6000-ről napi 15%okat emelkedve rohant fel 19k-ig. Aztán tötymörgött egy kicsit 2 nap múlva a hír, hogy 12,4-en vezetik ki.

#297531 matgab Előzmény: #297530

mintha megállapnának minden nap, hogy ma max 6400-ért vesszük, másnap 6800, harmadnap 7100.

Kivi vagyok meddig porszívóznak holnap? 7500?

Vagy öntenek 6500-ig?

#297530 matgab Előzmény: #297308

érdekes, hogy gyakorlatilag nincs eladó tétel.

Bent van egy kisebb tétel a piaci árfolyam felett, hogy egy esetleges kis vevő ne tudja kitöretni., egy nagynak viszont kicsi legyen ahhoz, hogy érdemes legyen belevennie.

Néhány darabbal megpróbálják lecsorgatni, nincs a könyvben vevő és mégis majdnem mindig a legjobb eladótól csipegetnek ki valamennyit.

Ergo itt egy nagyhal próbál a lehető legolcsóbban a kicsiktől a lehető legtöbb pakkot kivenni.

A kicsik sztem nem nagyon vennék egymástól ilyen áron, mert a kisbüfi szentiment drágának érzi a papírt miután ment már 20%-ot az elmúlt 1,5 hónapban. Ennek ellenére veszegetik.

Leginkább nem is egy nagy vevő lehet, hanem legalább kettő, ezért nem hagyják az árfolyamot, hanem egymás orra elől csípegetik el a kisebb nagyobb pakkokat, viszont egyik sem áll be feltűnően a könyvbe...

És emiatt nem is merik borítani az árfolyamot, mert tudják, ha az egyik borít akkor a másik alááll.

Kivéve , ha megegyeznének egymással...Tehát ez benne van, de ezzel csak igazolást nyerne a teóriám.

Gondolom mert még sokat akarnak venni.

#297308 holnor Előzmény: #297288

kellett az, legalább lehetett bővíteni a pakkot :)

amúgy meg ilyet mki átél, tovább kell lépni. mindig van új lehetőség.

#297288 matgab Előzmény: #297256

szegények akik az öntésben 5900 és 5800 között megijedve elszórták, átérzem a helyzetüket...

#297249 zeeh_ Előzmény: #297247

Szintén gratulálok!

Tegnap 6850 magasságában nem mertem már visszaszállni, ehhez képest a franc se gondolta volna, hogy ez ma már 7100 lesz.