Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#297255 Waszeitung Előzmény: #297254

Sztem önállóan mozgunk,ha a nemzetközi hangulattal mennénk akkor nem +900pontos lett volna a tegnapi gyertya...

#297254 Zabás Előzmény: #297246

HA önállóan mozognánk akkor igaz, de minket csak a nemzetközi hangulat formál! Az meg nem long! Amúgy ezért sincs semmi pozim, mert ami itthon van az nem fér bele a nemzetközi hangulatba, ha tegnap emelkedünk pár 200-300 pontot akkor ok az semmi gond, de a tegnapi reakció irreális volt mindenre, nincs normális magyarázata! Shortjaimat még nyerőben dobtam, most mozi, ha Hati 22800-körül nyitott volna már shortban lennék! Sáv nekem máshol van én a nagy sávot figyelem

#297246 Hibaz Előzmény: #297235

Mol esik ? RG esik ? OTP esik ? Akkor hol van itt short jel ?????????

21500-as Bux ismét megfogta,napos bolinger NEM lett megtolva.....nem értelek.....

#297238 vogel Előzmény: #297236

Az, hogy minek van értelme, tök mindegy. Ha minden történelmi adaton mevizsgálva sincs ilyen alakzat, akkor sem tiltja semmi, hogy kialakuljon. Akár véletlenül.

#297236 Zabás Előzmény: #297234

Hati, trendváltó alakzatnak trendben nincs létjogosultsága, max. ha ez egy ford. fej-váll lenne akkor igen!!

Célár miatt nem használják így ezt az alakzatot, mert megbízhatatlan! Nem én találtam ki!

#297235 Zabás Előzmény: #297233

Egy kis összegzés:

Olaj lefel -short jel

Arany felfele-Short jel

Yene erösődés- short jel

CHF erösődés- short jel

CDS emelkedés- short jel

tovább is van mondjam méh???

.

.

.

Tegnapi BUX gyertya- b@ssza meg az a jó édes akárkit aki ezt odarondította nekünk!

#297234 Hathor Előzmény: #297220

Szerintem meg az a badarság, amit Te írsz itt most. :))

el sem kezdődött a jobb váll, már múlt kedden írtam, aztán itt 23K alatt kész is lesz. Kis Kt tágulás és készen van, onnan jöhet le megint.

Mindjárt megvizsgálom a lefele tartó elliott szerint mi újság.

Sajnos nem támogatta nyugat a belépésemet, tegnap meg nem hittem 22K fölé, csak a 800as nyitóban hittem, hogy onnan mehet fel picit, de utána visszafordulásra gondoltam napon belül.

Olaj 71.91, lesz itt még zuhé.....................

elméletileg most adnám már, de itt nem merek most semmit, ebben a csapkodásban mozgók körül

#297220 Zabás Előzmény: #297216

Hathornak is mondtam, a Fej váll az trendváltó alakzat és lefele trendben vagyunk, lefele tartó trendben egy olyan alakzatot vizsgálni ami trendváltó és lefele is mutat, nagy badarság! A nagy fej-vállnak van létjogosultsága, mert az csúcson, long trend tetején alakult ki annak a célára is szebb :)

#297216 Fornit Előzmény: #297204

Tegnap nem raktam be stoppot. Egyszerűen eszembe sem jutott hogy kéne. Most meg talán már késő dobni(?) Lehet csináljuk Hathor fej-vállát.

#297215 Waszeitung Előzmény: #297211

Ebből a tegnapi tépésből sztem illene vmennyit visszaadni,az irány utána is kétes lesz....a negatív kt,viszont elgondolkodtat a shorton.

#297204 sbbacsi Előzmény: #297199

Engem sem ugrasztottak ki, de már kezd tele lenni a hócipőm, mert kb. ez lesz a tizedik 1.5 hónap alatt, amikor a kiugrás ellen kell küzdenem.

Hosszabb távra nyitottam, de nehezen viselem ezt a rövidebb távú eszetlen ugrabugrát...