Az enyém is belefér még a szájába? Ha nem a Tiéd után is jó..
Az enyém is belefér még a szájába? Ha nem a Tiéd után is jó..
Nincs a miniszterelnökkel semmi baj.
Nagyon jól látja a helyzetet, maximálisan egyet lehet vele érteni.
Ez a tőzsdének nevezett rablóintézmény is csak egy az úgynevezett rablókapitalizmusnak a kisemberek tolvajlására szakosodott, pénzkiszívó intézményrendszernek.
Itt csak a bennfentes információval rendelkező, tűz közelben üldögélő spekulásnsok nyerhetnek, mi alig-alig.
Kifosztanak, ellopják tőlünk a megtakarításinkat.
Ha bezárnák Magyarországon ezt a mutyi-tolvaj kócerájt, semmi rossz nem történne.
Inkább magam is affelé hajlok, hogy kivonni innen a pénzt és a magán-vállalkozói szférában elhelyezni, működtetni. Ott lesznek nagy lehetőségek, illetve kedvező adózás miatt ott nagyobb nyereséget lehet majd elérni.
Ez a mutyikaki halott.
Itt nem fogtok pénzt keresni se, nemhogy meggazdagodni a következő években.
Irány a meló emberek.
Azbesztmegb@sztajókuvvamindenit!
Gyanús volt h túl sok nyerő tradem volt októberben...
Na ezek ma visszaadva.
:-(
tetves hati, hogy nem tudott lejjebb jönni. hogy lehetek ekkora állat, hogy megintshortolom.
Előhoztam, mert szükségesnek láttam. Csak tessék, tessék... aki dühös írjon nyugodtan...grrrr
a jó. k. életbe, hogy nem hallgatok magamra. hogy arossebb ebbe az egészbe.
mé nem szálltam ki 470-en? nem megy már vissza..soha ma.
hogyszomorodna mega mol.
Ami ma sem változott.....
Nincsen semmi baj, ez a matek előnye, mondhat bárki bármit, ha van értékem adok vagy veszek, ha nincs, nem csinálok semmit. Mondtam, eladás 21 500 alatt, vagy 23K fölött elgondolkozom, amikor már rendes nyerőben vagyok.
Tudom, segíteni akartál, és én ezt köszönöm.
Dögöljön meg aki legénykedik ezen a fos magyar piacon és szétszivatja a kisbefektetőket és elveszi tőlük a kemény munkával megtakarított pénzét! Üzenem az összes ge*ciládának aki a richtert veszi, hogy szíjjanak gázt!!!!! Jó sokat!
Nekem meg az, hogy Richtre mondjon le.
Amíg BUX 23Król longoltam esett 22Ks zárásomig, most hogy zártam 22Knál azóta megy fel a rohadék, meg az egész szemét piac felültetett megint 1000pont bukóval. A jó édes anyját ennek a b--i piacnak. Mindig a kis büfinek kell szopnia, mondtam, hogy végig fogom nézni vissza 23Kig. Itt van egy nap alatt. OTP is -3%ról +3%ra megy napközben a reggeli világvégéből.
Ricsi bocsi, hogy mondtam, hogy ezt adni kell, de vígasztaljon, hogy mondtam utána a daxli aljat, emelkedő aljakat és emelkedő piacot.
Na persze nem adtad :)
Egyik anp ezt akarom csinálni másik nap azt. Reggel 800on venni akartam, nem vettem ki volt állítva 100K, eladó is volt és lerakták 770fel fel is adtam, erre tessék..
Utána 22Knál már mondtam ricsinek, hogy itt adni kell ezt már, mert egekben jár..
A héten meg győzködöm a csapatot a másfél hónapo fej-váll jobb válláról és holnapra meg is lehet.
áhhh
Kb ugyanez a véleményem a mai napról...
Hogy holló vájja ki annak az utolsó vén,h.le,mocskos,sz..mét,sz...b...tt,b..m,..ll.t ,k..csög szemét aki egész héten így fogja Rg-vel és Mollyval ezt a tetű piacot,ilyen mutyi is csak ebben az országban lehet...
Bazzeg, és ez csak ma! :)))
...Sanszos, hogy lesz jobb VÁLLunk...
...Na, ha BUX-ban ebből jobb VÁLL lesz...
...így a jobb VÁLL mehetne a levesbe...
...Rövidesen eldől a fej-VÁLL sorsa...
...A fej-VÁLL dologról annyit, hogy egy kicsit furcsa VÁLLa kezd lenni...
...Nem kéne az a jobb VÁLL még...
...épülne a jobb VÁLL....
Szerintem is kereskedhetetlen szar az egész! Tegnapi után úgy csinálni, mintha mi sem történt volna!!! :(((
most olvasom, azért, m. Európában véget ért a válság. Na, akkor jól van, ez még úgysincs beárazva a buxba 10xesen, mehetünk 30k-ra. Daxot pedig KÖVETELEM 7000 fölé! Sőt, mivel tényleg ők lesznek a válság nyertesei (mmint németek), és a piac a jövőt árazza, meg egyébként is hiperbull kötőfék nélkül, ezért min. 15.000ig illene mennie a DAX-nak.