mire fel?
sajna indim nincs, a brokim beteg, a tarcsi broki meg temetésen
mire fel?
sajna indim nincs, a brokim beteg, a tarcsi broki meg temetésen
Molly + Rg csúcsközelben,hati szépen felkötve,promt +2% ban,szval halljuk a holnapi tippeket :D
záróban még húzhatnának rajta egy kicsit...javítandó a bekeremet ;-)
szerk.: ha más nem olyan lesz ez a shortpakk mint a befőtt, eltesszük télire :-)
had legyek én is okos léccilécci...odaát ma is mínuszban fognak zárni...bár lehet tévedek :-DDD
megnyugodtam:)
sosem felejtem el, amikor mentem hozzád, útközbe telefonáltunk, és örömmel újságoltad, hogy száguld a piac. Én meg full shortban :D:D:D
Csak átgondoltam és átszámoltam mennyit tudok még veszteni, és kockáztattam... mindig én döntök, ennyi:)
ez hétszentség, h. vmi eszement alap.
ha a dax valóban csak rést töltött, az lesz a szép...
100 db-os pakkokban vásárol egész nap. Szisztematikusan. Mondom, tuti, h. alap, vmi pf-rendezős határidővel.
Nah a ma későn frankókat megmondókat arra kérném jelezzék most a tuti amikor itt vannak,aztán lehet yachtolni :D
De nem szállt ki időben... Én megjátszom a második kört is:)
ha nem haragszol nem kérdezkedem ki mit írt :))
Matgab shortjai régebbről vannak, azóta már volt egy felkör 23.6xxig, talán a faktor megelégedett ennyivel.
2-3 óra alatt.
Elmegy a pics*ba az egész piac. És mire? Egy zöld meg egy piros adatra?
Mintha ilyen nem lett volna előző héten is... de volt jobb is, rosszabb is.
Kurvára semmi köze az egésznek semmihez, azon kívül, hogy a nagytőke mit mikorra időzít.
szerk: Ezek után rohadt jót fognak még röhögni az egészen a szept. 4-én órára megjövendölt 1-2000 pontos leöntésen. Mert mi más jönne ezek után, ami kivághatja még a biztosítékot és még lehet rajta keresni? (Mármint a nagyoknak)
nah, ez teljes bolondok háza bux-nál, nem kóser, beshortoltam
hát jah:D
ezt a piacot inkább nézni mint kereskedni:)
főleg itthon:D
2 hónapja csak nézem és csak nevetek:D
h még ekkora egy béna tőzsde nincs a világon mint ez:D
:D
Kerikoma a megmondhatója, én tegnap is elmondtam, 21 500-ig nem dobom a longom. Amikor meg Matgab beírta a shortját, főleg biztos voltam benne. Ti még mindig nem hisztek neki, így sosem lesztek csilliárdosok (ahogy ő mondta:))
jaa értem... :)) nehéz lehet a zseniként fagyi pénzért, amikor telefont már feltalálták :))