Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: gh

#296958 Waszeitung Előzmény: #296953

Most nézem vissza 2 héttel ezelőtt ameróka 400 ponttal feljebb volt,mi pedig egy tapodtat sem mozdultunk,pedig nálunk kb kétszer,háromszor akkora mozgások vannak mint náluk,fel és le is...druszádat inkább nem keverem ebbe a történetbe mert sok jót nem mondhatnék róla :D

Egyébként fincsi halászlé volt ebédre,megbolondítva némi macskapöcse paprikával :D

Re: nincs cím

#296956 BudFox Előzmény: #296950

na most meg megint lefele vette az irányt az SP...össze vissza bolyonganak ezek mint a mérgezett egér :-)

Na itt meg mi van megint…

#296954 Fornit

Na itt meg mi van megint. Beálltam átlagot javítani hátha vki beletép megint. szerk: ezek a 100kontis vevők... mit tudhatnak.. remélem semmit.

Re: gh

#296953 Ricsi Előzmény: #296951

:D

Annyira finom volt, megennéd újra? :D

Nem tudom, mi a baj, komolyan mondom. Te hosszú shortra rendezkedtél be. Ha nem ma esik, majd esik holnap. Ha akkor sem, majd holnapután. Nem ebből akarsz holnap ebédelni, nem? :)

Mégis mia francra emelke…

#296952 Benjoe

Mégis mia francra emelkedtünk 400 pontot ma, az aljhoz képest? Csak negatív hírek voltak a magyar gazdaságról.

gh

#296951 Waszeitung

Szuper ez a mai nap,már csak Otit kell baromállat módjára meghúzni és tényleg kikívánkozik az ebéd...

#296946 BudFox Előzmény: #296933

Detto :-))

én sem léptem be a programba még :-)))

ezt a xar egy piacot...hogy nekünk minden kis emelkedést azonnal 3-szorosan meg kell vennünk.nevetséges.

#296943 Kezdő Előzmény: #296940

Á, nem... Én már azt magyarázom nekik, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon...

De nem értem ezt a nagy felszökellést.

És emellett azt sem, hogy pénteken 22200-on zártunk, akkor a DAX 5979 volt. 100 ponttal volt magasabban.

Valami van...

Még esetleg zöldecske le…

#296941 Benjoe

Még esetleg zöldecske lesz a másik két adat is, aztán holnap már 22600-at nyaldossuk.

Bazz...

Lemaradtam valamiről? Mi…

#296935 Kezdő

Lemaradtam valamiről? Mire fel ez a nagy megörülés? Annak, hogy az adat egyezik a várttal?