majd a jövőhéten leszek, most csak még hébehóba
Van shortom 23k felettről elég sok, meg közben bővítetettem is.
átlag valahol 22 600 felett
majd a jövőhéten leszek, most csak még hébehóba
Van shortom 23k felettről elég sok, meg közben bővítetettem is.
átlag valahol 22 600 felett
hát-10%on csodálkoznék...mert oda írdatlan hír kell,eső ma még lesz,az ok...
ma is gap down volt, reggel 9.15kor még nem lehetsz okos mi lesz 13.30ra:) lett volna 10% esés, akkor meg csodálkozás van az életre :)
azért az érdekes hogy tele van rossz hírekkel a média mégis pluszban a bux.
A hati csak kt miatt ne plusszos.
világvége hangulat még nincs kár várni..óriási esőt sztem
Ebből az a legnagyobb baj h bár nem mi tesszük, ám néha rámfröccsen néhány kósza csepp. :(
okok én is használom...de ők nagy pozit tolnak..hmmm ők longosok látjátok..még nincs pánik nem nagyon dobálják..majd ha kitőr na akkor gap down
napi pozikat növelnek játékként meg csökkentik
Márpedig buxon kívüli piacok a szél és mi brumzolunk csak velük szemben,sztem is lesz itt sírás....
nem értem mire gondolsz
Fedezést biztosítéknak használják, az nem széllel szembe pisálás. Határozott irány esetén dobját az ellenkező pozit és a jót tartják tovább, profit bebiztosítva ennyi. Ez nem szembe széllel vizelés.
márpedig tudjátok a tőzsde felfelé törekszik...ált long..mi piacunkat meg persze megtépik ha már vki vesz..ne adja olcsón húzza felfelé ilyen napokon....ennyi a logikája...funda leszarva...ez sport neki-lé gyűjtés
nembeszélve kis piacot odateszik alapok hova jólesik,és ők keveset ugrálnak
én zártam 9.10körül akkor ébredtem 870körül,most nyitottam újra 22010körül egy részét...50%long -short arányom...
a KT-nek köszönhetjük, hogy még itt vagyunk, valahogy senki nem akar hinni az emelkedésben!
Nyitás után hitelesebben hangzott volna :D
Most már a vak is láthassa...
Hiába na, nálunk olcsó minden.... gyerünk venni mindent:)) Most Mollyt nem hagyják békén...
Azt illikvid piacot ami itt látható az mutogatni kellene vitrin alatt,sztem ebben is rajtunk röhög a fél világ....