Hivd fel öket!
Vajon csinál új mélypontot az USDJPY, EURJPY, vagy elszállnak felfelé? Most gőzöm nincs mit akarhatnak a City-ben.
ok.
Nem mindenki égeti ;))
p.s: szerintem 200 alatti belépő elég jó volt, és már várnom se kell rá. És nem véletlenül húztam 10 Ft-tal feljebb a stopom, l. alább. Kevesen húzkodhatnak sztem chfhuf-ban profitvédőt 10 Ft-tal feljebb...
Jól elszállt a CHF.
Sokan vakarhatják ott, ahol nem is viszket ...
A DOW meg esik. (állítólag, huzamosabb ideig megtartja eme szokását)
Ennek nem lesz jó vége ...
Én csak a pesszimista verziok miatt irtam. A pesszimista rosszabbat vár, az optimista meg várja a jo belépőt. De ez csak nézőpont kérdése, az info rolad tényleg hiányzik.Nem akartam személyeskedni végül is mindenki a saját pénzét égeti.
ilyenkor örülök, h. vezetek vmi neten elérhető és így igazolható "naplót": 2010. január 10., vasárnap tettem közzé chf-t, mint idei favoritot, ami meghaladja a 200 Ft-os árat huf-fal szemben még nyáron
Persze, ez világos, hiszen egy adott pillanatban csak a kamatkülönbözet van benne, nincs árfolyammozgás. A szopóág bekövetkezéséhez az is kell, addig minden rózsás.
Vicces, csak hiányzik az az infód rólam, hogy 2 éve a frankot favorizálom, és idén a legbiztosabban és legjelentősebb erősödést vártam tőle (usd-t tartottam csak az erősödésben rivális lehetőségnek 2010-ben), és már kb. 8 hónapja ez a céláram. :) Szóval egyáltalán nem olyan. Inkább olyan, mint mikor eurusd-re 1,40-nél azt mondták, már nem megy feljebb...
Egyébként már csak 420 pip.
én a jelen helyzetre gondolta, hogy ha ma bemész a Bankba és felszeretnél venni mondjuk 3 millát ugyanakkora futamidőre a CHF törlesztőrészlete még most is olcsóbb! A felvétel felvételeit hagyjuk, mert már nem létezik CHF, de kiszámolják ha kéred.
Ez most olyan mint amikor az otp t 1500 nál 500 ra várták.
előtte kerestek a devizahitelen és hülye volt aki nem vette fel, most a fagyi visszanyalt...
az már más kérdés, ha csomóan tudatlanok és/vagy mohóak voltak, és azt hitték, forinthitelhez képest a devizahitel örök ingyenebéd. De megoldják a legtöbben, no problemo. Arról nem is beszélve, hogy nem kell, hogy tartósan ott maradjon a törlesztő, és pár hónapot kibír a 90% fél lábon is.
És a frankhitelt ugyanolyan paraméterekkel vették fel, mintha forinthitelt vettek volna? Vagy az akkori árfolyamhoz mérték, mennyit bírnak?
dehogynem. Mint ahogy azt is mondták, hogy 300ért senki nem vesz benzint. Aztán mondták, 350ért nem veszik. Fogják 400ért is, ráadásul majdnem ugyanannyit...
de ha jól tudom ha utánaszámolnak, még mindig olcsóbb CHF hitelt felvenni /törleszteni mint ugyanakkora forinthitel
Ott már mindegy. Ott már senkise fogja fizetni a hitelét.