Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#302008 lackok Előzmény: #302005

Mondjuk én azért azt nem hagynám figyelmen kívül a helyében, hogy a népszerűségét (a befektetőire is gondolok) jócskán köszönheti a blogjának. Ha nem ír a népszerűsége is szertefoszlik. Márpedig basztatás ide vagy oda ettől még írnia kellene ha köztudatban akar maardni.

#302005 lackok Előzmény: #301989

"2010.07.22. Azért nincs írás, mert sok a basztatás

A reklamációk elkerülése végett, azért (is) ritkulnak az írásaim, mert egyes érdekcsoportok állandóan basztatnak, ha bármi olyat írok a saját internetes naplómba, ami az ő érdekeiket szerintük esetlegesen sértheti. (És mivel a tőzsde lényegében csak egy óriasi nagy humbug és átverés, ezért az igazság leírása a tőzsdei gépezet kisebb nagyobb fogaskerekeit nem túl jó színben tünteti fel.) Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy egy senkiházi porbafingó zugblogger privát naplójában megjelenő önkényes, szubjektív monológjainak ki és miért szentel ekkora jelentőséget, hiszen én egy senki vagyok, és ide azt írok, amit akarok, és nem tartozom senkinek elszamolással, akár hazugsagokkal is tele lehetne, senkinek semmi köze hozzá, mert ez az én magánvéleményem, és ne is olvassa olyan, aki erre nem kifejezetten kivancsi. Jogom van bármit mondani, leírni, jogom van akár hazugságokat vagy hülyeségeket is állíatni a saját naplómban. Nem tilos a hülyeség sem, nem tilos a hazugság sem, és ez nem újság, nem objektív, nem tény, nem hír, nem média, ez csupán Nyilasi Attila magánszemély önkényes, szubjektív, privát nyers gondolatainak és szókimondó magánvéleményének az oldala, amit csak az olvasson, aki erre kifejezetten kíváncsi.

Nos, ezt csak a kimagyarázkodás miatt írtam, ha egyesek szerint már túl sok a fotó, cica, utazás és zene rovat, és úgy érzik kikopott a tőzsde, az emiatt is van. Ha túl sokat basztatják az embert, akkor elmegy tőle kicsit a kedve. Lehet egyes privát gondolatokat ezentúl nem a weben, hanem majd speciális email formájában fogom megosztani azokkal, akik kifejezetten kíváncsiak Senkiházi Ernő magánvéleményére.

De addigis maradok továbbra is kegyetlen őszinteséggel Attila a barbár :-)"

#302002 surrano Előzmény: #301984

a honap vegi zaroerteket publikalja, akkor valoban pluszban volt. szerintem meg mindig shortban van az oreg.

#301984 matgab Előzmény: #298635

azt nézem, hogy a Nyilasi hedge fund még mindig +4,5%-os nyerőben hírdeti magát.

Most azt nem tudom, hogy az adat nem frissül - ahogy a beírások, hozzászólások sem- vagy nem most mégsem shortban látja a világot Nyilasi és a jó longjaiinak köszönheti az eredményt.

Kicsit olyan érzésem van ezzel a sok géniusszal, mágussal, zsenivel, guruval (hogy a PF néhány jelzőjét használjam), hogy ezek az emberek mindig is azt kiabálták, hogy összedől az egész piac, hazugság az egész növekedés. Amíg emelkedtünk, addig azt mondták rájuk, hogy vészmadárkodnak. Aztán mikor tényleg esett, akkor ők lettek a GURUk, akik előre megmondták a világ sorsát. Aztán szép lassan kievickélnek a tőzsdék a gödörből, és addig azt mondják, hogy ők megmondták , hogy esni fog. Amikor 2-3 év múlva senki nem emlékszik már az esésre, akkor visszakerülnek vészmadár kategóriába.

Mert melyik guru az aki azt mondja, hogy emberek szép lassú növekedés fogja jellemezni a piacokat? Senki , mert mindenki ezt várja, tehát ha valaki azt mondja, amit mindenki vár, azokat soha nem fogják tőzsdegéniusznak elkönyvelni.

#298635 rbbj11 Előzmény: #298621

egyébként nemvicc, egyre inkább ezt gondolom. Nem csak a mindenütt felmért pesszimizmus indokolja, hanem saját szemmel is láthatjuk: nagy passzimizmus mellett olyan semmire akkora vételek kerekednek, ha valamiben hisznek, hogy az csak nagy tőkére utalhat a parton.

#298621 lackok Előzmény: #298460

Ezért nem fog esni a tőzsde...hatalmas pocsékolni való vételi erő van partvonalon..:)

Túlárazva is veszünk bármit..:)

Re: Eladó

#298228 rbbj11 Előzmény: #297387

hát, most, hogy úgy néz ki, tartósabb emelkedés elé nézünk, kiv. vagyok, Nyilasi bá mit csinál. Eddigi években kitartott mindig a rossznak tűnő döntései mellett is, l. 75 usd-s olaj short 140-en is tartva... Ha ezúttal is ezt csinálja, és ezúttal nincs profit, amiből visszaadhatná, hát érdekes lenne a jegyek értéke hamarosan :S

#296823 rbbj11 Előzmény: #296803

Megtalálod a kötéslistát a bet honlapján is. Ha az áttekinthetőbb neked.

Nem szabad tudni (ha az eladó megmondja, az persze nem az én dolgom). Ha eladnál, keress meg privátban, a piaci viszonyokhoz legközelebbi árat kínálok mindig.

#296818 Netmaster Előzmény: #296803

ha behozod a grafikon fület, javásra váltasz, meg még egy-két dolgot átállítasz, akkor látszik, hogy több kötés is volt az elmúlt időszakban.

#296803 ikszf Előzmény: #296762

Köszi. Csak 1 kötést látok, nem lehet, hogy csak az utolsót mutatja? Rákerestem pl quaestorra, és ott is csak 1 kötést mutat.

Rbbj11: szabad tudni, hogy az akkori piaci árhoz képest milyen áron? :)

#296751 ikszf Előzmény: #292269

eladtad már?

Hol lehet egyébként megnézni visszamenőleg, hogy volt e már kötés a papírra?