Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: jl

#296708 pepe01 Előzmény: #296701

Már megint a Richter , ami nem tud esni !

Ez nem is lenne baj , csak kiszálltam belőle 43550-en :(

jl

#296701 Waszeitung

Óriási értelme volt tartani napokig ezt a csodás piacot,bár még így is fentebb vagyunk,lentebb lévő hambira....

Re: nincs cím

#296689 kerikoma Előzmény: #296676

Szép halál... Pénteki 1,5 %-os usára nem tudtunk olyant emelkedni tegnap, mint most esni, pedig zártam volna.. ****a...

tököm tele,csak elengerd…

#296675 lyonell

tököm tele,csak elengerdik ma a molt,meg ricsit,Egyebnlőre 22ezer körüli nyitót ír ez a szarkupac.

jl

#296663 Waszeitung

No nézzük ma milyen meglepit húznak elő a kalapból mert szépen esőre áll minden,tegnap ámeróka belehúzott egy embereset,pre marketban is szépen küldik részvényeket,devizákat,forintocskánk is 287 magasságában...

Re: nincs cím

#296651 Kezdő Előzmény: #296648

Mikor 21800?

Én még mindig a DAX-ot nézem, és annak követésére alapozom, feltéve, hogy nincs rendkívüli megszólalás nálunk (Kósa Lajos délutánjára gondolok). Ez alapján még lejjebbre várom. DAX 4 órásban is mintaszerű fejváll van, aszerint is még van lefelé vagy 100 pont.

Ha fundamentális alapon nézem az állást, akkor azon kívül, hogy "még sosem volt ilyen olcsó" (én még tényleg nem láttam ilyen alacsony OTP-t) nem nagyon tudok pozitív dolgokra emlékezni mostanában.

Az is tanulságos lesz, hogy mi lesz a holnapi nyitó. Meg kellene már néznem, hogy ilyen DAX értékhez korábban milyen 1012 értékek tartoztak. Sokszor az is nagyon kifejező.

Legalábbis szerintem.

Shortból.