A legutóbbi fejvállat én is csúnyán benéztem, nem a nyakvonalnál kezdtem el adni, hanem lejjebb... Ne legyen félreértés, nekem jó, hogy adja a rajzait!
A legutóbbi fejvállat én is csúnyán benéztem, nem a nyakvonalnál kezdtem el adni, hanem lejjebb... Ne legyen félreértés, nekem jó, hogy adja a rajzait!
Sztem nem a rajza miatt jut másra, hanem azért, mert mást lát bele.
Mondom rengeteg neten feltalálható profi elemzők rajzai is vidáman átmennek akár gyertya testen is, és semmi gond.
30-50 vagy több gyertya esetén nem az az 1-2-3 fog beleszólni, lehet, hogy valami elhalt dolog amit figyelmen kívűl lehet hagyni, nekem ez a véleményem, de szerencsére különbözők vagyunk.
Pont ez a szép benne!!!
Ha mindenki ugyanazt olvasná ki a csártból akkor beledöglene a börze!
o))))
Óráson elég ha figyeled a 200-as EMA-t
200SMA és a 200EMA közé van beszorúlva mindkettő DJ és az SNP is
DAX meg minden alatt van!
Nap vége lesz a döntő számomra
Amíg a Dow bent marad az eső csatornában, nem zárok én sem. Ha kilép belőle, akkor elgondolkodom rajta.
Hathor rászokott érezi, csak addig várja a megerősítést, igazát bizonyítva, hogy a tetőn sikerül is elkapnia a fordulatot, ha hinne a chartjaiban akkor ma elkezdhetné építeni a longot! De nem fogja, majd a jobb vál tetejénél, ahogy az előző esetben tette! :(
Hozzáteszem: akárcsak én!
Nem tudom, hogy így van-e de:
Azt gondolom, hogy a chartok sokszor azért működnek, mert sokan rajzolgatják őket, és ugyanarra a következtetésre jutnak. Hathornak többször is jelezték a "nagyvonalúságát", ami miatt nem feltétlenül ugyanazt kapja, mint mások, emiatt az "önbeteljesítő jóslat" esetleg azért nem tejesül, mert nem egyezik a rajza másokéval.
Az utolsó gondolatoddal egyetértek.
Rg+Molly megpihen,Oti pedig átveszi a stafétabotot?
Az esés érdeklődés hiányában ma is elmarad :D
nem lazítanak tovább! /ez volt a lényeg/
én is tartom a shortokat! Bővítési árak is megvannak, sőt bent vannak, akár csaka astop :)
végülis sok rossz makróra egyszer már végre emelkedni kellett...nem csak Bernake beszélte fel őket? ...meg kéne néznem egyáltalán miket mondott...kicsit le vagyok maradva múlt heti történésekkel
10 éjszakai heppiből reggelre 8x sírás van 1x semmi 1x dupla heppi.
:((
miért akarnak szept 3 dika után shortolni a nagyok? sp-é aaddigra 1000 altt?
egyelőre nem zárok semmilyen shortot...megy ez még ma lefelé az tuti.
USA átbillenhet nagyon könnyen minuszba...
ez csak a hétfő reggeli short kiugratás..remélem.
na, majd jövök dél körül....addig nyomjátok le :D
Üdv mindenki!
nah...1 hét pihi után ugyanott vagyok...shortok nullában...pedig nem voltam mohó 21500 fölé álltam zárni nem jött le addig...hát akkor tovább várakozok :-D
szerk.: ennyit az automatizált kereskedésről :-DDD
igen....OTP mindjárt utat talál, és akkor kiderül mi lesz...
ezt egyelőre megúsztuk. ?
Azért nem durvúlt el annyira a helyzet, mint amire pénteki USA záró után gondoltam.