Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#296278 lyonell Előzmény: #296277

lefelé?Csak mnert akkorát korrigáltunk felfelé,hogy lefelé nagyobb tér van bőven.

#296277 wizes Előzmény: #296274

Szépen visszafjordúttak a piszok futik.

Sebaj, van tér felfelé amikor kinyit a tőzsde és majd akkor húzzák.

#296269 lyonell Előzmény: #296268

:) nem is fogják :) úgtylátiom.nem kerek a sztori,nikkei lefordult,usd meginnt gyengült,olaj tickre fordult,mi meg réssel felből vissza a sávba szerintem legkésőbb csütörtökig.

#296268 Zabás Előzmény: #296267

nyugodj már le!!! A stopomat még nem ütötték ki :)) Legalább azt várd meg! :)))

Mi van akkor ha innen me…

#296267 lyonell

Mi van akkor ha innen mehetünk le? Erre senki nem gondol.Tőzsdén kétszer ugyanaz nincsen.Off daxnak rés 20ponntal feljebb lefordul 5620. arra figyeljetek.

Fájdalmas de a mai nyitá…

#296265 Zabás

Fájdalmas de a mai nyitást 22550 környékére gondolom :(

Viszont amiről fogalmam sincs, ha éllenarásokon nyitunk a további irány sorsáról!

RICH/MOL szintén ellenállás közelében, OTP meg támaszon zárt. OTP simán mehet/pattanhat, de a másik kettőben kételkedek.

OTP 4800-nyithat talán, de az is nagyon durva lenne. 4600 jobban bevállalnám egy longirányú pozira

Re: jl

#296246 _pda_ Előzmény: #296244

egészségedre

szabad világ, szabad rajzolgatás, mindenki oda húzogatja a vonalait, ahová neki tetszik

én megpróbálom a saját szabályrendszerem szerint nézni a dolgokat, ebbe ez fér bele, másnak meg más

erről szólt a beszélgetés

#296244 wizes Előzmény: #296222

Má bocsi, de szvsz ha egy két gyertyán átmegy az nem érdekes, lévén a TREND a lényeg!

Mellesleg sok egyéb profi elemzéseken is látom: vidáman átgázolnak gyertyákon, ugyanis nem az az 1-2 vagy pár gyertya fogja befolyásolni a dolgokat, hanem a chart összessége a meghatározó.

Nekem teccenek Hathor rajzai egyszerűek, világosak, soxor beletrafálnak előre jelzései meglátásai, ez a legfontosabb, az összes többi mellékes: erre van a chart!

#296243 wizes Előzmény: #296199

Aszem zárnod kell.

Habár most kb fél4h-kor elindultak lefelé a futik, de úgy kilőttek induláskor, hogy bőven pliuszban lesz még reggel, hacsak nem jön egy északi viharos erős szél, a mi lenyomja délre.

Én a longnak szurkolok, mert a tőzsde feledata, - a gazdasággal- hogy emelkedjen. Aki a lefelének szurkol az arra hajt: legyen minél xarabb minden, mápeg én jól akarom érezni magam egy bővülő gazdaságban!

Nna!

;<))

#296222 _pda_ Előzmény: #296221

isten őrizz, h én a tudatlan kritizáljak :D

viszont nézd meg óráson ugyan ezt, már a trendvonal és az első szint felett zártunk

ne akard megerőszakolni a chartot, húzd szűken a trendvonalakat de gyertyatesten ne húzd át

#296221 Hathor Előzmény: #296219

Rendben, köszi a kritikát ,-)

egyébként nem különcködtem, Te felrajzoltad a csúcsokat, aljakat, én meg még a trendeket belerajzoltam, illetve egy kedd óta megfigyelt fej-vállat..

ez belefér szerintem.

#296219 _pda_ Előzmény: #296215

kicsit önkényesek nekem a vonalaid, ráadásul áthúzod a trendvonalat gyertyatesteken is

teóriákat lehet gyártani, vagy bejön, v. nem, ez áll az alakzatokra is

a szintek fontosabbak szvsz

de ez csak az én privát, kisbetűs véleményem :)

#296207 _pda_ Előzmény: #296204

amerre van szignál, arra nyitok, most nálam a következő szint felfelé 22270, 22530, 22800, ha felette zár célár az utolsó csúcs

visszafelé értelmszerűen az uccsó alj elesése esetén short

H4

jl

#296206 Waszeitung

Otit egész héten és előtte is adták,Rg-t ami a magyar piacon kis pénzzel mozgatható kb napi +2% al húzták hogy kompenzálják a bajszospapír esését,ezen a héten esett minden piac Eu-ban és amerókában is,csütörtök pénteken volt némi korrekció,ebben hol van a bull?

Pénteki felkötéssel is xarul nézünk ki bika verzióban:

http://stooq.com/q/?s=bux&c=5m&t=c&a=lg&b=0

Most éppen shortkirázás zajlik a magyar piacon.....

#296204 Zabás Előzmény: #296196

Ebben teljesen igazad van, de mindig megvizsgálom a felettes idősíkokat, hogy hol van támasz ill ellenállás és most hatin felfelé meg napin is felfelé nagyon nehéz út vezet.

Heti 50-es fogott egyenlőre de az árfolyam felett van a a20 is short stopok elég közel vannak a pénteki zárónak köszönhetően!

naposon meg:

http://www.imagebam.com/image/4705c295348117

még shortabb :)

#296199 BudFox Előzmény: #296181

Hát igen...lehe hogy minden lefele mutat...

de USA -kok meg őrültek...

pénteken megvették a nagy GDP esést...

hétfőn elég egy kis SP futures plsuz és máris egész EUrópa pluszban lesz..

mi meg 600 pontot száguldunk felfelé.. :-((

két hét esését két nap alatt képes visszahozni...rohadt szemét egy dolog...

Mint shortosok csak egy dologban bízhatunk : reggel a futuresok minuszban lesznek, és egész nap nem mennek pluszba...akkor van remény a shorta még...

különben én zárom ezt az üzletet...