Bud. panaszkodj egy kicsit!
Futiklekonyultak, Molly meg napi csúcsra húzva.
Előbb majdnem kivettem a könyvet 22kig, most meg adnám :))
nagyon meleg :)
Bud. panaszkodj egy kicsit!
Futiklekonyultak, Molly meg napi csúcsra húzva.
Előbb majdnem kivettem a könyvet 22kig, most meg adnám :))
nagyon meleg :)
Ma Molly+Rg együttes eredménye +2%,tegnapi usák esét kibekkeltünk és abból tovább emelkedtünk,agyhúgykövet kapok...
hát szerintem az angol fontot könnyebb lenne bedönteni mint a svájci frankot..
és annyi aranytartalékuk van mint sok más országnak együttvéve...plusz a náci kincsek :D
Én most Magas USA nyitás után egész napos lecsorgást várok..
Azon gondolkozom, hogy mit mondhat ma a FED elnök. A múltkor nagyobb állami beavatkozást ígért, ami egy pillanatnyi fellendülést hozott, és vége is volt az örömnek. Azóta sok rossz adat volt, ez a GDP is egy tizeddel a várt érték felett, ami kevesebb, mint az előző...
az eur nem nemzeti valuta.. a chf-et bármikor beszivathatnák ha akarnák
gondolatébresztésnek szántam.. nem csak azt kell látni amit az orrotok alá tesznek..
Bruce Lee mondta "ne a holdat nézd amit mutatnak neked hanem a kezet amelyik mutatja.."
http://www.jstor.org/pss/4007710
a függetlensége megtartása mellett svájcnak vsz csak előnye lenne az eurból..
tudom Herceg meg soros is mondta addigra nem is lesz eur...
de kiderül
Kell, hiszen jobb lett. Az előző 3 napi pirosat meg gyorsan el kell felejteni, ha már esés nem volt arra sem.
mutattam neki másik topikban, de úgyse hiszi el:)
Kemény árat fizetett Svájc a frank gyengítéséért cserébe
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/52233/
itt még hanganyag is van!
vatikánból? hogy? az ördög vigyen el? :)
olyan vagy mint egy nő..nem az vagy? (de lehet csak a háborúban elvitte neked egy golyó oszt azéé)... a nőknél van ami nem fér a pici agyukba az hüjeség..
nem zsarolja őket senki, tiszta vicc.. de a legnagyobb vicc a bét...
Svájc előbb vezeti be a rubelt mint hogy engedjen bármelyik állam zsarolásának :D
Na, legalább a képküldés sikerült, ez is valami :)
Az is, meg a vonalam is. Nem működik a kepfeltoltes, mással próbálkozok, lehet, hogy nem sikerül: