-1% a gdp:) már bemásoltam
aki tudja másolja majd be minél előbb a GDP adatot, bár úgy is látni fogjuk milyen lett pár másodperc múlva, de lehet ellenkezőleg rántják poénból, vagy mit tom én..
köszi.
Kezdő Te most shortolod? nem tudok pár napja rájönni, de most már figyelek, hogy veled ellentétesen ne álljak lehetőleg ,-)
akkor marad a Richter..
De reggel még 4400 at mondtam OTP -re..te nem hitted..félig már meg is lett.
Nektek is nagyon lassú a forexfactory.com? (Ott nézném a GDP eredményét). Esetleg mondanátok egy másik site-ot?
Talán azért, hogy botox meg ne tudjon szólalni október 3. előtt, hogy a csúnya fityisz miatt lett az euro megint 315 Ft...
tényleg nem tudom elképzelni minek tartják ezt a fos piacot ilyen magasan...
Még nincs vége a napnak... Hogy ez az OTP is mitől esett be most... Nekem érthetetlen.
A Richter egy olyan rv. , amivel lehet longolni hati short mellett !
A Richter egy sávozós részvény , sáv alja a 200 napos mozgó!
Én is arra fogadtam volna hogy a Richtert öntik meg a Telekomot...OTP -ről nem volt fogalmam...
na de ez....mindegy, csak öntsék mostmár.
én pénteken nem kereskedek, mert mindig buktam, igaz más napokon is de pénteken mindig a dupláját :)
detto, csak Én fogadtam is...
én ma fogadni mertem volna, hogy az OTP-t békén hagyják és a MOL/Richter páros fogják borítani, ez nem jött be!
bux meg toszik esni...
A Richter olyan részvény amiben én nem bírok kiigazodni..mindegy...
Nídda...OTP -t leöntötték 4500 -ra...nemrég még 70.000 darabbal támasztották..már mind el is fogy szinte.
arra Te spekulálsz. amikor 46król leesett esett a nyugat is... fibot teszteli folyamatosan..