úgylátom adatig itt már nem lesz különösebb mozgás....Richter viszont hogy felment, csak nem a forint esésére, BÉT esésére spekulálnak ?
úgylátom adatig itt már nem lesz különösebb mozgás....Richter viszont hogy felment, csak nem a forint esésére, BÉT esésére spekulálnak ?
Wikipédia:
amiről a tőzsdei kereskedők azt gondolják, hogy az árfolyam ott fog visszafordulni.
Tapasztalatok szerint a BÉT-en egyáltalán nem működik, az árfolyam egyfajta ugródeszkaként tovább pattan róla felfelé.
Állítólag a külföldi piacokon ez rendeltetésszerűen funkcionál.
Bár látnám :D
ellenállásra.. támaszra öntenek:)
csak felrángatták a Richtert a támaszra..nevetséges...csak már jönnének az újabb rossz adatok.
Igen..általában mindig ez szokott lenni :-)) mi meg örülhetünk hogy egyhelyben vagyunk vagy megyünk felfelé..mikor már esni kéne.
Elmondjam a felállást?
Ma zárásunkig usa tartás. Estére esés.
Hétfőn plusszos futi. Mi megint kimaradunk belőle.
Persze ez csak tipp, de jóra már általában nem számítok. Ha nem éltem már meg legalább 40-50-szer 2-3 év alatt, akkor egyszer sem.
"A pesti parketten a legjobb befektetni?
A BÉT irányadó indexének értéke az elmúlt öt napban 0,51 százalékkal nőtt, míg a cseh parkett mutatója 2,03 százalékkal, a varsói tőzsdeindex, a WIG pedig 1,06 százalékkal esett vissza. A térségi tőzsdemutatók csütörtöki teljesítményét tekintét összehasonlítva is a pesti parkett tűnik az éllovasnak."
szerintem meg hogy ne legyen irány még berni előtt 21600 ig leengedik,asztán záróra 22 felkötik.Hétfőn meg 21500 alatt nyit.
Igen...biztos hogy nagyon jó adatokkal számolnak, mert a kimaradt 1,42 % -os USA esést alig dolgoztuk le lefelé...
Arra számítanak hogy az SP +1 % on lesz adat után ?
Annyira nem nagy (bár ez relatív, fordítottam már én meg a MOL trendjét 1 darab próbarészvénnyle is) 1 millióért simán kiszállnék belőle.
Amint megérkezik az átutalás, azonnal piaci áron zárom...
Bernanke papa már délután 4kor beszél.Érdekes csak este 8kor szoktak kintről dumálni.
Valamitől nagyon foshatnak.
Sztem a bukót össze tudja szedni egyedül is,nekünk a lehetséges nyerőbe kellene beszállnunk :D
Kedves Matgab! Mekkora a shortpakkod? Ha nem túl nagy, nem zárnád le? Sokunkat leköteleznél vele... :-)) Ha esetleg páran összedobnánk a bukód?
Jó..de nehogy már egy ilyen duplaalj gátat szabjon az esésnek. ilyen 21.000 -es magasságokban..emelkedésben érdekes módon semmiféle gát nem volt 1 évig.
Én tartom a shortokat amig lehetséges..vagy amig tényleg van értelme..