Barkácsolás :
srác hangrendszer őrült... :) azért egy full extrással nem lesz gond....:)
Jah, de az jóval drágább, meg nézze meg a belsejét is. Saab után kicsit kopár..
x3 3.0d, az a megoldás a boldogsághoz :)
Haveromnak olyan volt, 2.5i. Londonban - nem vicc - 20-at evett.
x3asat néz...:)
A Saabosok nem az a tipikus dübörgő hifis fajta.. télleg BMW kéne a srácnak! :-)
ott egy kicsit több sikerült :) összes hangszóró kicserélve + erősítő + egység + apró mélyláda. az egész volt cakkumpakk annyi, de elég kegyetlen. Annyira vészesen nem bömbölteti, csak szépen szóljon jelige... :) ellenben néha jó lázadni vele:D
Nekem csak a plusz két mélynyomó kéne az ajtóba a 2 x 40 W erősítővel.. :-)
haverom 95sébe másfél milláért rakott hangcuccot, elég jól szól :))) csak szokatlan egy saabból, hogy tüdődet veri a basszus első ülésen is :))))
Ezt sosem értettem, ha már annyit ad egy kocsira, akkor miért nem olyat rendel, amilyet szeretne, miért elégszik meg azzal, ami épp van. Engem használtban is idegesít, hogy a kocsimban fekete a bőr (bézzsel kéne), nincs benne a jobb hi-fi, meg van szebb kerék is..
Volt, már nincs.
abba is hagyta.
vannak emberek... :) gumiban is ekkora lé van, hmm:)
Gumis haverom, ezt eljátszotta a Wallis-nál.
Csak úgy, hogy melós ruhában, egy neylon szatyorral besétált egy eladót keresett, és azt mondta , hogy neki kell, egy M5-ös BMW.
Leültek, megbeszélték milyen legyen, mikor lefixálták, kérdezte, hogy hol van a kassza, és hol van az autó.
Erre az értékesító mondott neki egy dátumot, mire ő.
hogy hogy nincs itt egy m5-ös bmw, ő nem vár semennyit, ezért hozta a pénzt, a nylonzscskót lobogtatta, hogy ő már azzal megy haza, most hogy fog ő végig buszozni a városon melós ruhában............
Legalább az offtopikot ne offoljuk :D
Ajánlom mki figyelmébe az alábbi linket,911 a nem csicsaság hanem a célszerűség jegyében,az írás végén lévő linket is farokállítóak az auto buherek számára :D
Ne offolj ebben a topikban pls :
Amúgy törés még durván 5%,addig még lesz torkos borz mkinek :D