A kóla drága üdítő ezt mki tudja,pálinkával szélesebb körben mesélhetőbb lenne :DD
Az emberi hülyeség határtalan,ha van píz miért nem nem megy pályanapra vagy amatőr versenyre?Jah ahhoz már vezetni is tudni kellene és azt nem lehet sajna megvenni...
A kóla drága üdítő ezt mki tudja,pálinkával szélesebb körben mesélhetőbb lenne :DD
Az emberi hülyeség határtalan,ha van píz miért nem nem megy pályanapra vagy amatőr versenyre?Jah ahhoz már vezetni is tudni kellene és azt nem lehet sajna megvenni...
Igen, a csúcs E63 amg most. Barátom mesélte, most vesznek új mercit, hogy bent volt a szalonban és bejött egy ürge, hogy vesz egy fekete E63AMG-t, majd ránézett a C osztályra és kitalálta, hogy a kisfiának aki 17éves és még nincs jogsija meglepi egy C63AMGvel. A csóka kifizette, majd elgurult. Kárpát utcai Pappas :)
A legbetegebb viszont, hogy egy csóka rendelt G400cdit vagy 420, nem akarok hazudni és mivel olyan jófejek voltak a Pappasnal, hogy egy hét múlva megkapta, vett még egy új e-t és egy ml-t, amik a szalonban álltak :))
Még van pár finomság amit a srác mesélt, mindez egy szép hétköznap kora délután :))
Ez,de bazz ha megteheti,de ez emberi butaság,gyönyörű m5-össl rally hát......
Én nagyon vigyáznék rá az egy kincs.
na, nyomok rá én is egy 5-öst, hátha........
bizony, c ben is....
elmesélem legnagyobb autos sztorit, amit borozás közben mesélt a egyik barátom hétvégén, sírtam a röhögéstől.
Vett a csóka (illető nagybátyja) egy m5ös (e60) és 3naposan szép szombati napon bekokozva kitalálta, hogy kimegy az erdőbe - pilis azt hiszem rallyzni vele :D:D:D Nem jött ki, cserébe vett még egyet hétfőn, előző totalkár... :))) ez a gyors bukás titka
Ezen a sztorin sírtam, hogy milyen emberek vannak...
kevésnek tünik a kapcsoló benne. és command sincs benne, persze az nem látszik, a lorinserezés viszont igen.
Hogy hozzászóljak a Mercis vonalhoz,haverral tankolunk most este kúton,begördült egy új E classe vmi iszonyat dübürgő motorral,leáll tankolni,közben barátom bement tankolni nem hallott belőle semmit,mondom ezt várjuk meg míg elindul csudát hallassz,vártunk kb negyed órát senki nem jött,elindultunk,de előtte ránéztünk,az volt ráírva az első sárvédőre hogy 6,3 compresszor,létezik ebben a verzióban ilyen durva dög?
ebay lorinser.......
A hátsólámpa ebay-en kapható.
Ezek a spilrek is.
Nem gyári lorinser......
Erre az autóra az előbb azért ajánlotam ennyit,mert jó lenne nekem kicsit járni vele,megtartaám lehet.
áhh semmi értelme,csak nyűg eladhatatlanok ezek,max úgy tudod eladni ha olcsóbban árulod mint a szarokat,és még abból is alkudni fognak,ezek semmi képp nem jó vételek.
pl: tavaly vettem maksi x5 4.4 v8 as 2001 eset,makulátlan volt mindenhogy,4milla volt a legolcsóbb 2.5 ért tudtam eladni. sejted mennyiért vettem.
2000-es 500-as
most ezzel próbálkozhatsz..:)))
hogy lehessen alkudni,mert ha 3 ért hirdetné mindenki 2 ajálana,a kerskedés is psichó.példa:
autót olcsón árultam már sokszor előfordult,a kuty fel nem hivott,pedig semmi baja nem volt,megemeltem 5kilóval,másnap 2en hivtak,alku nélkül elvitték.
Most látom hogy válaszoltál. Ennél jobbat itthon nem találtam, főleg ha figyelembe veszem, itthon 100K HUF a minimális átírási költség, kint pár Eur, 10K huf körül. Itthon sok súlyadó (lóerőadó) van, kint nincs. És ezek csak az első pár nap költségei:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_500/mercedes-benz_s_500_automata_lorinser_egyedi_3.mill..kp.vih-3885961 bazzz jól értem 3misi kp-ért vihető? AKkor miért hirdeti 3,9ért?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_500/mercedes-benz_s_500_automata_gyari_lorinser-4098629 szép ez a szín kívül belül.
Tesódé is 99'es 500as?
oks, ha jövhét elején jó neked tudnánk talizni, majd felhívlak. Azért kezdtem el nyomozni már most a kocsik után, hogy megfelelő döntés hozhassak.
Ő is árulja, kicsit drágábban mint én, és 270e km van benne.
Jó összehasonlítási alap......
Gyere el, megyönk mind a kettővel egy karikát.
Nem akarlak rábeszélni, ne érts félre, de ne vegyél bmw-t......
annyira nem sürgős, még sok víz folyik le a dunán, de a buxnak még többet kellene :))