Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#295378 Kissherceg Előzmény: #295375

bazzz tényleg meghirdetted használton :( Látom tesod feketéje is ott van. Ő is árulja vagy csak lelkitámaszt adott a hirdetés elkészítéséhez? :)

szerk: egyébként nyertem volna a lotton tuti megveszem a kocsidat

#295377 lyonell Előzmény: #295373

Oké tudom,azért mondtam nem aakrok alkudni,saj nos te is én is mindketten kereskedők.Ebből is élnél megértenéd,de szerintem igy is megérted,forditott helyzetben te is eszt csinálnád.De egyépként megpróbálok rá valakit összekapálni.

#295373 hosszhuszár Előzmény: #295358

hmm, ebből egy új suzukit sem tudnék venni.......

egyébként van ennyiért hirdetve, nézd meg azt, és utána szívesen megmutatom az enyémet..::))

#295371 Kissherceg Előzmény: #295368

össze kellene már hozni a találkozót, de elboroztam augusztust :) No majd jelentkezem, mert másért is dobos a szív, amid még van :)

Ahhoz képest nem sok valóban, hogy 500 és benzines, de alattam nem 16ot enne, azt Te is sejted :)

Józsi fogalmam sincs, de Te biztos jutányosan vetted :)

#295369 KawaBazsy Előzmény: #295362

Ha etanollal, vagy gázzal jársz, nem eszik sokat. Mivel gyakorlatilag első tulajos, így sokkal kevesebb gondod lesz vele valszeg. S jó vele utazni, ha kitör a világ égés, lesz mire emlékezni. :-)

Szerk: Mostmár megpörgethetjük a motoros topikot is. :-)

#295368 hosszhuszár Előzmény: #295359

majdnem dupla akkora motor van benne, mint az 530-ban.

Akkor sok a fogysztás?

Szerintem nem.

amit nyújt, az pedig összehasonlíthatatlan......

Amikor velem voltál, még rossz is volt, az eleje lógott, most új.

#295358 lyonell Előzmény: #295357

nem fórum tagot nem bántok meg.Na jó de ne monnd hogy **** vagyok,semi peszimuzmus meg semmi,csak nekem ennyit ér.1.8

#295355 lyonell Előzmény: #295352

Szép,látom a neten,alkudni nem szeretnék egyépként vinném,nem akarok nekiállni látom aszt irtad fix ár.Én meg nagyon cigány vagyok. Sajnos igy nem.PÉedig szép darab.