Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#295354 Kissherceg Előzmény: #295352

Én pl imádom a kocsidat, élmény benne utazni, szívesen lemosom, vezetem, mint sofőr szolgálat meg minden, de tulajdonos ne Én legyek :)))

#295352 hosszhuszár Előzmény: #295351

Vagy úgy, így már értem.

Eccerűembervagyok....

10 éve nálam van, 140e km van benne.

A rövid változat, 10 légzsákos, nem keyless, ülés hűtés-fűtés, masszírozós, commandos, megkímélt, ezüst metál.

fekete bőr, sötét fa.

2,5 mill.

#295346 KawaBazsy Előzmény: #295342

Engem is csak a márkatársak zavarnak a Bömösben. Érdekes, h kint - mondjuk Angliában - nem társul hozzá ilyen imidzs, ott csak egy jó minőségű, sportos autó.

#295342 Kissherceg Előzmény: #295340

Persze Józsi, biztos sok a ****malac bömösben, főleg 3asok terén, de az embernek olyan kocsit kell választani amibe az jól érzi magát. Beülsz és nem vágysz másra :)

3as coupe vagy 5 ös, emelett alternatíva honda, mondeo, mazda

Mercik népítéleti pontjai lehangolóak.

#295340 hosszhuszár Előzmény: #295330

Nehogy félre érts....!!!

Én mindíg nyálas, fiatal kölköket láttem ilyen bmw-ben, ezért szembe sem jutott....

Mondom, nehogy félre érts!!!!!!

#295338 lyonell Előzmény: #295330

Miért perverz?????

eszt csinálom évek óta,most épp opel signumot vettem baazzz 2006-os 1.6 ér,átirás semmi,meglehet oldani de eszt privibe ha érdekel,signum 1.8 ér raktam fel alku nélkül,már jöttek rá 1hét aszt mehet addifg meg jó vót.Se szerviz se semmi,aszt kész.Jöet másik,kinéztem egy 325 2007-es bmw,2006 4.6 ért,5.2 ér már vinnék elhozom,megyek vele vigyék,kocsit nem szabad megtartani csak pézt viszi értéke meg nulla.

#295330 Kissherceg Előzmény: #295329

elég perverz és az átírási költség?

BMW lehet műmájer, de merciből ami tetszene horror áron van és bmw dízelei - 3literes - nem véletlen nyerte éveken keresztül a legjobb motor díját kategóriájában. Mercitől kevesebb ilyet tudok.

Ha csak a motor számítana akkor japán auto, de a beltér miatt német. lexus meg felejtős nékem.

Egyébként egyik ismerősöméknek van ml s clk mercijük és mellette 535 335 bömike :) szülők merciznek, srácnak a két műmájer kocsi jutott, bár amikor ml420CDIvel jön bulizni, akkor nekem nagyobb arcnak tűnik, mint 535 :)

#295329 lyonell Előzmény: #295286

De egyépként a legjobb ha 2hónapnál tovább eggy autót sem tartasz meg,vegyél olcsón eggyből áruld olcsón,asztán add el.Nincs nyűg se szerviz semmi,és legalább mindent kipróbálhatsz.

#295328 KawaBazsy Előzmény: #295326

Az X5 nehéz, s nagy a légellenállása. Az 530D-ben megdöbbentően jól megy, engem meglepett. Hasonló kategóriában a Jaguar S-type-t próbáltam a 2.7D-vel, az nem ment úgy, de az is jó.