Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#295251 Zabás Előzmény: #295247

még szerencse, hogy ránéztél, gondolj bele 1 hónap után szembesültél volna azzal, hogy már másnap kivágtak a poziból, 1 hónapig üresbe futott volna a számlád, nem égettél volna egy árva kannyit sem 1 hónapon keresztül!

#295247 Amatoregy Előzmény: #295235

Délután az összes cad, chf,jpy pozibol kiráztak amit tegnap 4 körül nyitottam. Pedig 1 honapig ra se akartam nézni.

#295225 Zabás Előzmény: #295167

A yen magától nem tud soha gyengülni?

Mert ha jó hír van ha rossz a jen mindkét esetben csak erősödni tud!

Ráadásul a japán funda kilátások sem valami rózsásak, vagy menekülődevizánál a hazai gazdaság helyzete az mindegy??

Ezt a részét még nem nagyon tudom megérteni! Ha itthon valaki csak negatívat fingik máris beszakad a forint. Persze két külön világ vagyunk, de nem értem, hogy mire tudna gyengülni az intervención kívül?

#295194 Tőzsdeebihal Előzmény: #295167

Én nyitottam egy EURUSD és egy GBPUSD shortot. Nem értem mire húzzák fel ennyire, főleg Írország leminősítése után.

#295167 Sanguis Előzmény: #295166

Igen betöltöttük.:)

EURUSD shortba fogok lépni. 500-600 körül, ha elmegy addig.

#295166 Zabás Előzmény: #295162

elvileg vissza is töltötte?

Közben €$ elment :( a fene vigye el amire csak gondolok az mind bejön, de amit megjátszok azzal rendszerint megszívom :(

#295164 Zabás Előzmény: #295162

Az igaz, de milyen zavaró már, hogy egyik rendszerben van rés a másikon meg nincs!!! :(((

€$ is csak addig esett m…

#295155 Zabás

€$ is csak addig esett míg longoltam :(

#295153 Zabás Előzmény: #295151

igen én is ezt figyeltem, majdnem akkor be is shortoltam! Most longolom, teli gatyával :)

Van egy felfele tartó csatorna óráson az aljáról pattant óráson nem tudod kívül zárni ezért gondolom, hogy akad benne felfelé egy kis graft!

Bár nagyon megállt most szenvedni, ilyenből nekem mindig szívás a vége!

#295151 Sanguis Előzmény: #295143

H4-en kiesett az ékből, vagy zászlóból, csak a munkaerő-piaci adatra rántották meg.

#295143 Zabás Előzmény: #295139

ne tedd én longba estem USDJPY-nál :)

EURUSD-nél is filózók, nem tud esni, 5p lefele ékelődik :) + ráűlt a 20-órás támaszra

#295140 Zabás Előzmény: #295136

elhiszem!! Az teljesen érthető, mikor MT4 van rés és nálad meg nincs, mert a Saxo az csatlakozik a nagy rendszerre, de most fordítva van így emiatt nem értem a dolgot, MT4 az csak a belső adatokat mutatja, belső forgalmat meg a belső kötéseket tudtommal.