Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#295274 Sanguis Előzmény: #295265

Én nem vagyok biztos a holnapi rallyban. Ha jó lesz akkor Berni kénytelen a tények tükrében lelohasztani a lelkesedést, ha rossz lesz, akkor pedig a szokásos semmitmondó piaccsillapító szöveg jön. Már kiismerték a befektetők szerintem.

#295268 Amatoregy Előzmény: #295262

0-rol biztos jo lesz. Ezüstben majdnem nyitottam egy shortot, de nem akartam az egekbe felverni az árát.

No, akkor részemről felk…

#295190 Bakiba

No, akkor részemről felkészülök 1 GDP, Berni rallyra holnap, irány a 10360 Dow:))

10071 longban, stop bent, meglátjuk:))

#294025 Bakiba Előzmény: #294020

Igen, valahogy ilyet látok én is, plusz büdös nekem ez a pénteki Usa GDP.

Japó adatok éjjel és pénteken, 1 kis segítséggel /BoJ/ plusz a GDP, érdekes árfolyamokat hozhat:))

#294020 Sanguis Előzmény: #293930

Nekem USA részről "zsarolásnak" tűnik a jenci erősítése. Valószínű, hogy rákényszerítik a japcsikat egy nagyléptékű USA államkötvény-vásárlásra.

Nagyon komoly zaccot húz…

#293930 Bakiba

Nagyon komoly zaccot húztunk a kávéban, még szerencse hogy most ajánlgatták vételre:))

Valami azt súgja ilyen lesz a jenők sorsa is:))

#293817 Spade Előzmény: #292453

az amcsik még pénteken lebeszélték izraelt a közeli támadásról ez kihúzta az olaj alól a támaszt, most már csak egy brutál hurrikán dobhatna rajta nagyot de lassan kifut a szezion .....a képviselők és a szenátusban is élesen ellenzik a FED ujabb pénzöntését és e tekintetben a FED maga is megosztott, igy hát.......

#293552 Amatoregy Előzmény: #293489

Most nézem, alaki nagyon jó vásárt csinált bund short certiben a reggeli 748-as vétellel.

Pedig még gondolkoztam is rajta, hátha valaki bennt hagyott ajánlatot. Csak nem voltam gép előtt regge.....

Most meg 366 lett a kiütési ár....