EBDR nem szórhatja az OTP-t neki van bejelentési kötelezettségük???
EBDR nem szórhatja az OTP-t neki van bejelentési kötelezettségük???
Boritsá öcsém 750re :)
otp eladóka, akinek kell (7knál hogy szerettek volna ennyiért venni az emberek ).
vicces piac
:)))
Sok értelme nincs, de az ember lelke megnyugszik:D
Azt hiszem zárom longjaimat mielőtt elengedik molly és ricsi kezét...
egy hobbi kertész...
Kettővel minuszba lehet rakni :D
értem, de azok a barmok vonják ki a tőkéket a piacokról nemzetközi szinten, ezért van összefüggés... vinni kell haza a lét, akkor nincs kecmec.
ricsi annyira idegesített lekötöttem 1dbbal :)))
lehet, de megint nem a mi ker időnk alatt fog eldőlni az irány?
Csinálnak valami jó longos beszállót, holnap meg majd 21600 alatt fogunk nyitni.
Nem konkrétan az autópályára gondoltam... csak ha már az volt a példa.
Azért az államadósság ott se fagyira van eltéve. ;)
Befektetés lehet sok... de azok értéke meg jórészt attól függ, hogy mennyire hiszünk az értékében... az meg az előzőleg kijött adattól függ. :)) Bezárult a kör.
Én is erre számítok Otit nagyon adják,Rg-t miatta húzzák vagy +7% al ezen a héten,kt is 250 :(
35596 11:20 big-ebuy (VIP) Re: hl Címzett: @Waszeitung
adatig ált long.....ez nem csoda...legyen honnan esni,de sztem jó lesz hamisítva ,erre kilő,aztán estére beesik vagy holnap
nono kicsit olvass utána, hogy amerikai befektetések a világnak mekkora részét adják...
A kinti autópálya az 1950es évek megtakarításából van, mert vasbetonból építik, így nem kátyús .:)))) újabbakat detto
hati egy kalap fos és tököm kivan az egésszel.
Ne is mond..
OTP sem kell a kutyának sem, hati meg lépegetne fel, nekem meg itt a kiszálló szintem volt és nem tudom merre lépjek..
mindegy várunk.. majd 23Kn megint integetek az 1000pontomnak amit elbuktam múlt héten, onnan le ide
ez az adat is csak arra volt jó, hogy elbizonytalanítson mindenkit :(
És az amerikai autópálya miből van?
A mi pénzünkből? :)
A valóság szerintem az, hogy mindkettő a nyomtatott pénzből, a 80-100%-os államadósságból van, a paraszt meg termel itt és ott amit tud. Abból nem futna semmire, de valahogy mégis ezt az adatot nézik, mert ha ez megvan akkor az stabil alapot jelent a többi megalapozatlan forrásra. :)
nem az a nevetséges, mert globalizmus van, és annak a hülye parasztnak köszönheted az m1es autópályá,t, mert ő pénzéből finanszírozták... :)
szerk ricsi is álomszerű..:)
És közbe még az is benne van a pakliba, hogy rossz adatra egy másodperc alatt 150 pontot felcsapnak, mielőtt bezúg és szépen ki veszik stopod, vagy fordítva ugyanez... undormány pffff
Az a nevetséges hogy ahhoz hogy egy Kansasi paraszt mondjuk elveszti a munkáját ahhoz mi közünk ? erre húzzák az OTP , a MOL, -t meg az egész világot..
engem a kt bosszant... reggel kis számlán longoltam, amit 0ban kellett zárnom, mert kt istennek nem ment 50fölé... most meg 200 és veszik...