Rg olyankor esik amikor minden más + ban van, hogy fordított felállásban lehessen felhúzni :)
Rg olyankor esik amikor minden más + ban van, hogy fordított felállásban lehessen felhúzni :)
Hi Matgab
Jééé..a richter meg esik most...ez hogy a fenébe lehet :DD
pedig azthittem 51.000 ig nincs is megálló :-)))
Mai munkanélküliségi adat fogja meghatározni szerintem a piac irányát..
12.000 -el jobb adatot várnak mint a múlt héten amikor is 9 hónapos mélyponton volt a munkanélküliek száma...
viszont a héten rekord rossz használt lakás adat jött..
és 24.000 -el kevesebb új lakást adtak el...tehát oda is kevesebb munkás kellett szerintem.
Én stagnálást várok 488.000 -es adatot, vagy 490.000 -est...de majd meglátjuk.
Vazz,ha esni nem tudunk akkor általában emelkedés jön,felcibáltak mindent,még csorogni sem merünk...délutáni adatig itt agyhalál lesz.
tökéletes pillanat egy shortnyitásra...
Vagy ez csak egy amolyan matgab-os megérzés lenne?
Flash-em van...
jó az az 5bikás bux futi..tőzsdesas oldalán.. teccik..
Ó, csak vigyázz, mert a végén még neked is kiküldenek egy belső levelezést, amiben javasolják a górénak (hogy mivel túl sokat reklamálsz és követelőzöl), kezdeményezzék inkább a szerződés felbontását... :D
szép..a kereslet és kínálat találkozását láthassuk..
a halálvárók shortolják a támaszon az optimisták veszik..
Az EUR/JPY meg buxot előzte meg :)
Olaj meg csak simán együtt ment fel a piaccal :))
hali, köszi szépen
Vagyok még én így vele,hogy miért nem tudtam minden shortot zárni tegnap előtt,ott longot nyitni mert minden xart megvettek azóta.......áhhh.
Sziasztok!
Ha nem ismernétek, valós árfolyamok normális grafikonrajzolóval. Ment a linkajánlóba is.
http://www.futurespros.com/futures-indexes/hungary-14-futures-advanced-chart
ennek a fej-vállnak lehet értelme? már három napja mondom, de Egon más fej-vállat rajzolt a többieknek, mert csak azt hajtogatja mki
sc nem volt ma
áhh, de ideg szét csesz... amilyen jófejek szoktak lenni nem sokra számítok...
Most már adhatod,korrekt 50 pötty a kt :DD
azért vontam vissza, mer prompt is 100körül volt:)