Tényleg nem értem miért vagyunk kiéhezve némi emelkedésre...miért vontad vissza ha úgy gondolod hogy nem húzzák még?
Hati és promt is törte csökkenőt 60percesen,vajon ez csak kiugrasztás volt vagy tovább fel...
Tényleg nem értem miért vagyunk kiéhezve némi emelkedésre...miért vontad vissza ha úgy gondolod hogy nem húzzák még?
Hati és promt is törte csökkenőt 60percesen,vajon ez csak kiugrasztás volt vagy tovább fel...
egyébként meg remekül kereskedhető továbbra is... tegnap 21880as max bux mellett 22k volt a hati, ahhoz képest remek..
Valakik nagyon borították hatit, OTPt az emelkedésben, osztották a kisbüfikre
Kiszálló szintemen vagyunk megint. Fogalmam nincs merre szálljak be nullás KT mellett
egyelőre nem úgy fest... 140en meg legjobb eladó voltam és visszavontam..
Biztos vagyok benne hogy húzni fogják még ezt,mindent megtesznek érte....
hatiban brutál shortok vannak, de 200ra a papa kedvéért:)
Hmmm... Hát tegnap 250pont nyerőben is volt a shortom, úgy látszik ezt már fogni kellett volna. Molt húzzák fel rendesen...
Ma Molly kell vkinek, 3 nap alatt közel 10% ot ment Rg+Molly,úgy hogy az egész világban esés volt,hogy szakadna rájuk az ég....
Márciusban szerintük eladtam többszáz 2009 decemberi vételű OTP-t amin többszázezer a nyereségem. Mondtam ez lehetetlen, mivel volt olyan nap hogy tök nulla volt a darabszámom, javítsák.
Egy részét megcsinálták egy része azóta is ott van hibásan pedig vagy 10x telefonáltam a vezetőnek.
Azóta is xar.
Gondolom még 1x telcsizek és befenyítem: ha nem tüntetik el akkor kifizettetem velük!
nagyon felkúr, mert 50pontért nem érte meg zárni... úgy látom ricsi mutyi kell nekik..
Hati agyon van shortolva,promt meg menne fel.
Nem normálisak.
-100as kt mellett gondoltam csak csinálnak +100at, de fos az egész..
Ott akarsz ráadni?
Ettől a ...rakástól ma még minden kitelik.....
bazzz 190ig nem jöttek...
+1,5% ban nyitottunk hát ez mekkora hülye.....
-100 a kt, zártam shortok jó részét, de nyitnám is vissza...
Csak az a baj, hogy ez engem bizalmatlanná tesz. Informatikában dolgozom, és nálam az ilyenek akkor jönnek elő, amikor valamit folyamatosan módosítgatnom kell.
Éles rendszerben meg nagyon nem szívesen teszek ilyet.
Meg jó lenne, ha a két módosítást, amit kértem tőlük, megcsinálnák a kliensprogramban :-)
:D:D
Valamikor régebben is voltak érdekes dolgai az Erstének, de mindig rendbe rakják a hibákat...