Miért nem kértél többet?
Jut eszedben otp longod is volt 1300-ról 100.000 db. Azt látod a rendszerben?
Miért nem kértél többet?
Jut eszedben otp longod is volt 1300-ról 100.000 db. Azt látod a rendszerben?
Persze, felhívtam őket, visszahívást ígértek. Majd mondom, hogy mire jutottunk.
Ezen a tegnapi felugráson elkenődtem kicsit, most viszont nem tűnnek annyira jókedvűnek, nem?
Köszi hogy szóltál, nekem is eltűntek..... Viszont én nem kaptam Otp-t, ilyen az én szerencsém...
Jelezted nekik?
Figyeljetek az Erste-re, a hati shortjaim nem látszanak, és van itt 200 otp, amim meg szerintem nincs...
Valami hiba lesz ott.
akkor most mire föl vették meg a hambiék magukat ? vagy csak elegük lett a sok esésből ?
nálunk lesz érdekes...magas nyitás után egész nap adják ?
Nem nagyon látok sávot... Naposon mondjátok? A 07.06-os gyertya alapján?
szerintem nincs is vége, megyünk sáv aljára, az meg sp-ben 1014
Nekem is ez a bajom.
Na mindegy. Pedig még lett volna tér lefelé, úgy éreztem. A fejváll célárához is van hely...
S&P szépen visszapattant az 1040-ről. Lassan úgy vagyok, mint Virág elvtárs: "Az a gyanús, ami nem gyanús." Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen szar adatsorozat után vége a le-nek...
bazz át kell gondoljam rohadt stopjaimat, mert úgy nézem megint saját magam szivattam meg... úgy látom 150 pontos határ nagyon kevés ismét, már sokadszor vesznek ki a jó irányból....pffff de idegesítő....
Betoltam két cső kukoricát éjszakai kalóriának,most káromkodni sincs kedvem,majd reggel éhgyomorra,úgyis lesz vmi ami miatt lehet :D
ez igaz:)
kőrhintára felkészülni,de holnap nincs fontos adat se..eu elméletileg száll egyet
Én kétszer csináltam meg ezt a stop kivételt, mindkettő kb 10% bukó lett tőkére :) igazán örvendenék ismét :)
Qrvára unom már hogy velünk mindig trükköznek vmit....lehet kiveszem a stoppot arra számítva hogy csak kiugrasztani akarnak.