Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#294764 banyaiz Előzmény: #294711

egy okos ember mondta egyszer, hogy a focimeccsek már a csapatok összeállításánál eldőlnek általában. Na ez igaz kb ezekre a cégekre is.

Olyan cég ahol felhígítják a részvénymennyiséget úgy, hogy semmi érték nem keletkezik , vagy ilyen emberek vezetik mint ezt, egy interjút láttam azt bizonygatta főnök, hogy nekik nincs annyi pénzük bennfentes kereskedést műveljenek. :D Na mondom ez vagy teljesen hülye, vagy másokat néz annak.

Ettől függetlenül az a szép, hogy a semmire is megránthatják bármeddig.

Nem ismerem egyébként a céget, szóval nem akarom leszólni, csak nekem ez jött le abból amit eddig láttam belőle, ahogy, és amit csinálnak, mondanak.

#294711 Zotya32 Előzmény: #294568

remélem rám nem vonatkozik. :)

bár én anno felbeszélőnek tűnhettem, mert azt kerestem, mi lehet az ami jó lesz a cégnek, a pozitívumokat néztem, és nem azt, hogy mutyi van. persze szóba került, de eleinte csak kis mértékben... ma már nálam fordított a helyzet. Jenő bá is megjegyezte, a tényezőknél téma lett a negatív hozzáállásom. Jenő bá azóta eltűnt. :))

Egy dolog adhat(na) emelkedést a papírnak, ha TP bejelenti lemondását, és lelép mint M.Gy.

Móré doktornak lenne a helye a cég élén, eddig ő hiteles embernek tűnik, és szerintem az is, hisz már bizonyított az Alpha-Vet cégével. És Dr. Móré hozhatna (ha van neki) egy-két milliárdos befektetőt, aki még látna fantáziát a cégben, mert azért még van egy kis rádió, egy bábolnai telephely pár vakcina, egy pár száz milliós ceva per. Csak vmi tökös ember kéne vezetőnek....

#294604 Kissherceg Előzmény: #294599

nincsennek bennfentesek,csak hülyék :)

ill Rapista volt, "jóhiszemű" idős úr,de nem tudom kik vannak ott, nem járok arra. Többi csak kisbüfi...

#294599 zeeh_ Előzmény: #294582

Érdekes, hogy vannak emberek, akik csak akkor jönnek elő anyázni, amikor valaki tényekkel szembesíti a 150-200 Ft feletti árfolyamot várókat.

Hihetetlen, hogy a 132 feletti és a néhai 2007-es 200 Ft feletti giga tömés után még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy lesz az a szutyok a következő években 200 felett.

Mégis mire? Az állandó szutyok gyj-re? Arra, hogy szedik ki a lóvét a cégből és ha ki is mutatnak némi nyerőt, az mindössze pár milla, aminek semmi hatása nincs az árfolyamra ilyen mennyiségű rv + hígítás mellett, ami most nyáron volt?

Amint ezek szóba jönnek, már is jön a fikázás (még luigi haverodtól is) és addig még véletlenül sem a papírról van szó, hanem személyeskedésekbe torkollik minden. Kezdem azt hinni, hogy pár nick mögött bennfentesek állnak, akik így próbálják elterelni a figyelmet a negatív dolgokról. Vagy csak túl sok X-aktát néztem... :)

#294586 bargain_hunter Előzmény: #294482

Durván veszteséges lesz az első félév szerintem.

500 milla fölötti.

Bennfentesek, csókosok, megkeseredettek dobálják a papírt.

Tolvajok szétlopták a céget.

Kétséges, hogy megéri-e a 100 éves szülinapot.

#294578 zeeh_ Előzmény: #294568

Nyugi, az eco topicban is vannak ilyenek.

Kíváncsi leszek, ki fogja odaát ezt a fenti sort magára venni? :D

Bika a papír, küzd a 46-tal. :DDD

#294568 Kissherceg Előzmény: #294485

nem, csak normális, korrekt kis speki... Ne tud meg mennyi szar ember van phyl topikban, kétszínű férgek..