egy okos ember mondta egyszer, hogy a focimeccsek már a csapatok összeállításánál eldőlnek általában. Na ez igaz kb ezekre a cégekre is.
Olyan cég ahol felhígítják a részvénymennyiséget úgy, hogy semmi érték nem keletkezik , vagy ilyen emberek vezetik mint ezt, egy interjút láttam azt bizonygatta főnök, hogy nekik nincs annyi pénzük bennfentes kereskedést műveljenek. :D Na mondom ez vagy teljesen hülye, vagy másokat néz annak.
Ettől függetlenül az a szép, hogy a semmire is megránthatják bármeddig.
Nem ismerem egyébként a céget, szóval nem akarom leszólni, csak nekem ez jött le abból amit eddig láttam belőle, ahogy, és amit csinálnak, mondanak.
vmi szabadalmi jogutódlás, ha a gugli fordítónak lehet hinni.
remélem rám nem vonatkozik. :)
bár én anno felbeszélőnek tűnhettem, mert azt kerestem, mi lehet az ami jó lesz a cégnek, a pozitívumokat néztem, és nem azt, hogy mutyi van. persze szóba került, de eleinte csak kis mértékben... ma már nálam fordított a helyzet. Jenő bá is megjegyezte, a tényezőknél téma lett a negatív hozzáállásom. Jenő bá azóta eltűnt. :))
Egy dolog adhat(na) emelkedést a papírnak, ha TP bejelenti lemondását, és lelép mint M.Gy.
Móré doktornak lenne a helye a cég élén, eddig ő hiteles embernek tűnik, és szerintem az is, hisz már bizonyított az Alpha-Vet cégével. És Dr. Móré hozhatna (ha van neki) egy-két milliárdos befektetőt, aki még látna fantáziát a cégben, mert azért még van egy kis rádió, egy bábolnai telephely pár vakcina, egy pár száz milliós ceva per. Csak vmi tökös ember kéne vezetőnek....
A 100. év kivételével ez mehetne az eco topicba is. :)
nincsennek bennfentesek,csak hülyék :)
ill Rapista volt, "jóhiszemű" idős úr,de nem tudom kik vannak ott, nem járok arra. Többi csak kisbüfi...
Érdekes, hogy vannak emberek, akik csak akkor jönnek elő anyázni, amikor valaki tényekkel szembesíti a 150-200 Ft feletti árfolyamot várókat.
Hihetetlen, hogy a 132 feletti és a néhai 2007-es 200 Ft feletti giga tömés után még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy lesz az a szutyok a következő években 200 felett.
Mégis mire? Az állandó szutyok gyj-re? Arra, hogy szedik ki a lóvét a cégből és ha ki is mutatnak némi nyerőt, az mindössze pár milla, aminek semmi hatása nincs az árfolyamra ilyen mennyiségű rv + hígítás mellett, ami most nyáron volt?
Amint ezek szóba jönnek, már is jön a fikázás (még luigi haverodtól is) és addig még véletlenül sem a papírról van szó, hanem személyeskedésekbe torkollik minden. Kezdem azt hinni, hogy pár nick mögött bennfentesek állnak, akik így próbálják elterelni a figyelmet a negatív dolgokról. Vagy csak túl sok X-aktát néztem... :)
Durván veszteséges lesz az első félév szerintem.
500 milla fölötti.
Bennfentesek, csókosok, megkeseredettek dobálják a papírt.
Tolvajok szétlopták a céget.
Kétséges, hogy megéri-e a 100 éves szülinapot.
phyl és eco topikok halmazának van egy elég szép közös része:)
Nyugi, az eco topicban is vannak ilyenek.
Kíváncsi leszek, ki fogja odaát ezt a fenti sort magára venni? :D
Bika a papír, küzd a 46-tal. :DDD
nem, csak normális, korrekt kis speki... Ne tud meg mennyi szar ember van phyl topikban, kétszínű férgek..